Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Prihaja nov film iz franšize, ki je razbila največ avtomobilov
Napovednik
Prihaja nov film iz franšize, ki je razbila največ avtomobilov
Prihaja nov film iz franšize, ki je razbila največ avtomobilov
01.12.2022 22:04

Objavljen je prvi napovednik filma Transformer: Rise of the Beasts, ki razkriva, da bomo v njem lahko videli tudi nekaj zanimivih avtomobilov.

Urša Prosenjak

Tudi v tokratnem poglavju franšize nastopajo poleg ostalih že znanih likov, kot sta Optimus Prime in Airazor, tudi Cybertroni, ki so zakrinkani v običajne avtomobile.

Eden izmed njih bo nova generacija modela Porsche 911, ponovno se pojavi Chevrolet Camaro, gledalcem bolje znan kot Bumblebee, v napovedniku pa je mogoče opaziti tudi Volkswagnov Microbus, vendar ne vemo, ali se lahko preobrazi ali ne.

Ustvarjalci filma zagotavljajo, da bo tudi tokratna uprizoritev prinesla akcijo in spektakel, ki sta pritegnila že gledalce preteklih delov, v večno trajajočo bitko med Autoboti in Decepticoni pa se bodo vključili tudi Maximali, Predaconi in Terrorconi.

Znan je tudi že datum svetovne premiere: 9. junij 2023.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil02.12.2022 10:35
Pravljica za "lahko" noč.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija