Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Prvi nastop novega križanca
Cupra Terramar
Prvi nastop novega križanca
Prvi nastop novega križanca
03.12.2022 00:52

Španska znamka je svojo novost pokazala javnosti nekoliko neobičajno.

Urša Prosenjak

Cupra je v posebni predstavitvi pred svojimi uslužbenci razkrila svoj najnovejši model, križanec Terramar. Namesto, da bi čakali, da fotografije, ki običajno uidejo na splet, kadar večje število ljudi vidi avto za zaprtimi vrati, je tu ekipa kar sama objavila posnetke kot svojevrstno predpremiero.

Druščina, ki je smela avto videti prva, so uslužbenci Audi Hungaria, ki bodo tudi izdelovali novi model, začenši z letom 2024. Prvi Cuprin elektrificirani SUV bo nastajal v Audijevi Maržarski tovarni v mestu Gyor, kjer proizvajajo že motorje za model Formentor VZ5. Terramar bo na voljo s konvencionalnim in hibridnim pogonom, slednji naj bi omogočal okoli 100 kilometrov električnega dosega.

V stilu ostalih Cuprinih in pred tem še Seatovih modelov je Terramar poimenovan enem izmed španskih mest, natančneje po mestu, v katerem je znamka začela svojo pot pred petimi leti.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark91103.12.2022 21:31
Ne razumem fore te "premierne predstavitve"? Ta avto so pokazali že pol leta nazaj...kako je zdaj lahko tole predpremiera??
IcEmAn05.12.2022 21:28
Ker bo premiera verjetno enkrat v prihodnjem letu (glede na to, da naj bi štartali šele 2024), ko bo avto prikazan v celoti - tako zunanjost kot notranjost kot tudi vse ostale info o avtu. Razen zunanjosti in nekaj osnovnih podatkov verjetno niso izvedeli ne novinarji pol leta nazaj ne zdaj delavci na Madžarskem. Sicer pa tudi sam ne razumem takih predstavitev, ko je avto predstavljen 2 leti pred samim začetkom prodaje.....
© Copyright 1999-2023 Avtomanija