Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Prvi prodajalec izključno elektičnih Mercedesov
Japonska
Prvi prodajalec izključno elektičnih Mercedesov
Prvi prodajalec izključno elektičnih Mercedesov
08.12.2022 00:49

Mercedes-Benz je odprl prvo posredništvo, kjer bodo prodajali izključno električne modele. Prodajni salon, ki se imenuje Mercedes EQ Yokohama, se nahaja na Japonskem.

Urša Prosenjak

Salon se razprostira na 1.221 kvadratnih metrih in razstavlja pet Mercedesovih EQ modelov, vključno s paradnim konjem EQS, prostora pa je še za dva avtomobila. Objekt vsebuje tri polnilnice CHAdeMO, delavnico za popravila in prostor za dostavo vozil, kupcem pa so na voljo tudi testna vozila.

Mercedes EQ Yokohama je opremljen tudi s kapacitetami V2H, ki potencialnim kupcem predstavljajo način življenja z električnimi vozili. V prihodnosti načrtujejo tudi vgradnjo solarnih panelov in trajnostni princip objekta, ki bo vso energijo pridobival iz obnovljivih virov.

Poleg odprtja novega salona so predstavili še storitev MB Rent, ki zainteresiranim kupcem omogoča ne le testno vožnjo modela EQ, pač pa tudi določeno obdobje življenja z njim, preden se odločijo za nakup.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija