Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Netflixova promocija električnih avtomobilov
Nov pristop
Netflixova promocija električnih avtomobilov
Netflixova promocija električnih avtomobilov
05.02.2023 21:02

Netflix je razkril, kdo bo novi zvezdnik, ki ga bodo promovirale njihove serije: električni avto.

Urša Prosenjak

V prihajajočih Netflixovih serijah in filmih bo nastopilo več električnih modelov proizvajalca General Motors, med drugim Chevrolet Bolt, poltovornjak GMC Hummer in Cadillac Lyriq. Gre za dogovor med Netflixom in GM, v skladu s katerim bodo na primernih mestih v svojih edicijah prednostno umeščali GM-ova električna vozila.

Sodelovanje bodo podkrepili z oglasom, v katerem je nastopil Will Ferrell, predvajali pa ga bodo med Super Bowlom 12. februarja. Podjetji sta svoj dogovor poimenovali »del zavezanosti k trajnostni prihodnosti«, finančnih podrobnosti pa nista razkrili.

Netflix bo ob vključevanju elekričnih vozil ustvarjalcem pomagal bolje razumeti, kako lahko električni avtomobili dopolnijo in izboljšajo njihove zgodbe. Med serijami in filmi, ki bodo prikazovali električne avtomobile, so Love is Blind, Queer Eye in Unstable.

Čeprav gre za dogovor z GM pa bo Netflix v produkcijo vključil tudi električne modele drugih proizvajalcev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija