Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Izjemna zbirka najdenih avtomobilov v Franciji
Najdbe
Izjemna zbirka najdenih avtomobilov v Franciji
Izjemna zbirka najdenih avtomobilov v Franciji
07.02.2023 14:40

Kar nekajkrat letno v zapuščenih lopah in skladiščih najdejo opuščene avtomobile, najnovejše odkritje v Franciji pa je izjemno.

Artur Švarc The Bearded Explorer

Zgodbo je zapisal na svojem Youtube kanalu The Bearded Explorer, v Franciji pa je po 10 urah vožnje naletel na kakih 100 avtomobilov, nekateri so popolnoma uničeni in so od njih ostala le še ogrodja, drugi so v povsem solidnem stanju. Večina avtomobilov je v lopah in pod nadstreški, nekateri pa tudi na prostem, vejevje, listje pa nekatere povsem prekriva. 

Zbirka ni specifična - večina je seveda francoskih avtomobilov, veliko pa je tudi angleških, ameriških in nemšlih. Medn jimi so tudi komercialna vozila, od gasilskega avtomobila in Citroena z dvigalko zadaj. Glede na to, da je kar nekaj avtomobilov poškodovanih, gre prej za opuščen avto odpad kot namensko zbirko. V glavni lopi je nekaj najlepših primerkov, med njimi je BMW 2000 CS, ki je prekrit s prahom, a večinoma je videti v dobrem stanju. V notranjosti se malo lupijo obloge, armaturka je razpokana, a vse to se da popravit. Tudi pod motornim pokrovom je večina reči, razen pokrova glave, še tam. Zraven stojita še Mercedesa 450 SE in SLC, kar nekaj je Panhardov 24, tu je celo tovornjak, do vrha naložen z bicikli.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs07.02.2023 21:37
Pa je šel še en R30
© Copyright 1999-2023 Avtomanija