Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ko se kombi spremeni v salon video iger
Mercedes-Benz Sprinter
Ko se kombi spremeni v salon video iger
Ko se kombi spremeni v salon video iger
18.03.2023 00:12

West Coast Customs je skupaj s Sonyjem predelal Mercedes-Benz Sprinter v Playstation 5 igričarski salon.

Urša Prosenjak

Znani predelovalec avtomobilov se ponavadi sicer podpiše pod najrazličnejše drzne dizajne, tokratno vozilo pa je navzven videti precej običajno, saj je večina predelave potekala v notranjosti. Ta je namreč postala gamerski salon z dvema udobnima naslanjčema ter modro, belo in črno ikonografijo PS5 po vsej kabini. Pika na i je velik, osvetljen PlayStation logotip v zadnjem delu, na steni nasproti drsnih vrat pa vidimo značilne gumbe kontrolerja – krog, trikotnik, kvadrat in križec, ki so osvetljeni za tridimenzionalen učinek. Enaki znaki so na stropu, kjer je osvetlitev celotne notranjosti. Oznake gumbov so posejane tudi po belih sedežih. V prednjem delu Sprinterja je velik zaslon, na katerem lahko potniki uživajo v igranju najnovejših PS5 iger.

Zunanjost je odeta v dvobarvno folijo. Satenasto bela obdaja večino vozila, globoko modra pa prekriva streho. Gamerski značaj razkrivajo srebrni, beli in črni poudarki z PS5 oznakami.

Celoten potek predelave si lahko ogledate v videu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija