Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
911 GTS v posebnih barvah za Tajsko
Porsche
911 GTS v posebnih barvah za Tajsko
911 GTS v posebnih barvah za Tajsko
21.03.2023 10:56

Porsche je za tajski trg lansiral posebno izdajo 911 Carrere GTS.

Porsche

Kaj je posebnega pri tem - na voljo je v sedmih izbranih barvah kot posvetilo lokalni kulturi in 30-letnici Porscheja na Tajskem. Vseh sedem barv pripada po enemu dnevu v tednu, ki ima svojo barvo - ponedejek (rumena), torek (roza), sreda (zelena), četrtek (oranžna), petek (modra), sobota (vijoličasta) in nedelja (rdeča).

Ob posebnih barvah je tajska edicija ob 30-letnici opremljena s tudi z dvobarvnimi 20- in 21-palčnimi kolesi, v črni in pripadajoči barvi avtomobila. Porsche je nove kombiniral z visoko sijočimi detajli na obrobah oken in ogledalih. Na B-stebričkih je tudi napis 30 Years of Porsche Thailand Edition, na zadku pa so reže nad motorjem pobaarvane v barve tajske zastave, aktualni logotip pa je postavljen pod napis Porsche.

Notranjost ima kontrastne dodatke v barvi zunanjosti, vsak od sedežev pa ima všit logotip obletnice na vzglavnikih. Avtomobili so bili predstavljeni na posebni gala prireditvi, bodo pa tudi na ogled na 44. avtosalonu v Bangkoku.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs21.03.2023 13:02
Smarties.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija