Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Tesla bo začela oglaševati svoje avtomobile
Nov pristop
Tesla bo začela oglaševati svoje avtomobile
31.05.2023 21:15

Podjetje Tesla naj bi spremenilo svojo filozofijo glede oglaševanja.

Urša Prosenjak

Potem ko je v preteklosti Elon Musk večkrat poudaril, da podjetje Tesla ne namenja sredstev za oglaševanje, pač pa jih raje vlaga v razvoj, je obenem dopuščal možnost, da bi znamka sčasoma spremenila pristop, zlasti ko bi začeli prodajati vozila v večjem obsegu.

Zdaj se zdi, da je ta točka dosežena. Pred nedavnim se je namreč Musk pozitivno odzval na predlog investitorja, da bi se podjetje vendarle odločilo za oglaševanje.

»Poskusili bomo malo oglaševati, pa bomo videli, kako bo,« je ustanovitelj Tesle nakazal na rahel odklon od svoje dosedanje filozofije. »Tesla ne oglašuje in ne plačuje storitev zvezdnikov. Namesto tega denar porabimo za izboljšanje naših izdelkov."

Seveda pa bo Teslino oglaševanje v Muskovem slogu neobičajno. Napovedal je, da bodo oglasi informativni in zabavni, ter bodo ljudem približali vsebino, osredotočali pa se bodo na nekatere manj znane lastnosti vozil.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija