Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Nov Minijev salon v Ljubljani
Mini
Nov Minijev salon v Ljubljani
Nov Minijev salon v Ljubljani
02.06.2023 05:30

V Ljubljani se je salon znamke Mini preselil iz BTC v prostore Wallis Motor na Celovški cesti.

Uredništvo

Salon je začel delovati s prvim junijem, novi prostori pa so pripravljeni po standardih zamke. Na voljo bodo tako vozila kot lifestyle izdelki, na isti lokaciji pa bo tudi poogblaščeni servis za vozila Mini. 

"Znamka Mini odpira novo poglavje v svoji zgodovini in na to se pripravljamo tudi pri Wallis Motor Ljubljana. Vse znamke BMW Group, ki jih ponujamo v Sloveniji, so sedaj zbrane pod eno streho, strankam pa nudimo holistično izkušnjo skozi celotno življenjsko dobo njihovega vozila, vse od nakupa, dodatne opreme in servisiranja na eni lokaciji,« je povedal Blaž Urbanija, izvršni direktor Wallis Motor Ljubljana.

Din Beriša, vodja prodaje MINI, dodaja: »Naša glavna skrb je zadovoljstvo naših strank in prepričan sem, da bomo lahko na novi lokaciji s svežim pristopom in energijo zanje še bolje poskrbeli. Za tiste, ki čutimo navdušenje do te kultne znamke z bogato več kot 60-letno zgodovino, prihajajo razburljivi časi.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija