Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Konec spora: Hobbs se vrača
Hitri in drzni
Konec spora: Hobbs se vrača
Konec spora: Hobbs se vrača
03.06.2023 00:32

Franšiza Hitri in drzni se kot kaže še ne bo končala tako kmalu in zdi se, da si lahko obetamo tudi pošten preobrat v obliki vrnitve Dwayna Johnsona. Preden nadaljujemo še mini opozorilce - če še niste gledali Fast X, vam lahko zadnje vrstice pokvarijo presenečenje.

Urša Prosenjak

Namig o tem je objavil na Twitterju kar The Rock osebno, ki je razkril, da se njegov lik Hobbs vrača v filmsko serijo s filmom, ki bo napovedal povsem zadnji del franšize, neuradno znan kot Fast X Part II. Kot je razumeti Johnsonovo objavo, bo film sicer del Hitrih in drznih, vendar se ne bo osredotočal na ključne glavne junake. Naj bi pa bil pomembno povezan s trenutno zgodbo, Johnson napoveduje spopad med njegovim likom in Dantejem, zlobnežem, ki ga igra Jason Momoa.

Glede na odkrit konflikt in javna obračunavanja med Johnsonom in Vinom Dieslom je napoved The Rockove vrnitve presenetljiva, pa četudi bo šlo bolj za stransko linijo zgodbe ali pa celo non-canon zgodbo. Po drugi strani pa, kot poznavalci franšize vedo, nihče nikoli zares ne odide. In vrnitev Dwayna Johnsona je pričakovana tudi zaradi – če zadnjega filma še niste gledali, ne berite dalje! – njegovega nepričakovanega cameo nastopa ob koncu filma Fast X.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija