Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Skrivnostno novo vozilo za pustolovce
Mitsubishi
Skrivnostno novo vozilo za pustolovce
25.09.2023 20:29

Mitsubishi bo prihodnji mesec na japonskem salonu mobilnosti (Japan Mobility Show) predstavil novo vozilo za ljubitelje narave in preživljanja časa na prostem.

Urša Prosenjak

Podatki so za zdaj še zelo skromni, napovedujejo pa uporabnost v vseh vremenskih in cestnih pogojih, znano pa je tudi, da bo vozilo do določene mere elektrificirano.

Po doslej prikazanih napovednikih, ki razkrivajo le obrise vozila, je mogoče sklepati, da ne gre za tradicionalen avto, pač pa večje vozilo, najverjetneje za premagovanje različnih terenov. Slika prikazuje visoko vozilo z lučmi v obliki črke T, ki obkrožajo osvetljen logotip Mitsubishi , nameščen tik pod skoraj pokončnim vetrobranskim steklom. Dodaten komplet luči je nameščen. Najverjetneje je sicer na sliki prikazan koncept in ne serijski model.

Mitsubishi napoveduje, da bo na dogodku prikazal edinstven in izpolnjujoč življenjski slog mobilnosti za voznike pustolovskega duha. Japan Mobility Show 2023 bo potekal v tokijskem razstavišču Big Sight, začel se bo za splošno javnost pa se bodo začeli 28. oktobra in trajali do 5. novembra.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija