Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Leteči Tesla Model X preskočil bazen in pristal v kuhinji
Nenavadna nesreča
Leteči Tesla Model X preskočil bazen in pristal v kuhinji
20.11.2023 22:13

Iz Kalifornije prihaja vest o nenavadni nesreči vozila Tesla Model X, ki je, po tem, ko je voznica izgubila nadzor, zadelo dva parkirana avtomobila, poletelo čez bazen in naposled pristalo v kuhinji neke hiše.

Urša Prosenjak

»Dobili smo opozorilo varnostnega alarma, da je prišlo do vloma v hišo,« opisuje dogajanje Meredith Donato, hči lastnice hiše, kjer je pristala Tesla. Izkazalo se je, da je »vlomilec« avto, kuhinja stanovanjske hiše pa je bila končno postajališče na njegovi poti uničenja.

70-letna voznica je izgubila nadzor nad avtomobilom, zadela robnik, nakar jo je zaneslo v ograjo, dva parkirana avtomobila in nazadnje še čez neko dvorišče. Na svoji poti je Modelu X uspel celo skok čez plavalni bazen, kar kaže, da je bila njegova hitrost kar precejšnja.

Kljub močnemu trčenju pa v nesreči ni bil nihče poškodovan. Tako voznica kot njena 40-hči, ki je bila sopotnica, sta bili sicer odpeljani v bolnišnico na opazovanje, vendar jima ni bilo hudega, k sreči pa v trenutku trčenja tudi v hiši ni bilo nikogar.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija