Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Zamenjava vetrobranskega stekla za 33.000 dolarjev
McLaren F1
Zamenjava vetrobranskega stekla za 33.000 dolarjev
20.11.2023 22:32

McLaren F1 je drag avto, ne le v smislu nakupa, pač pa je drago tudi njegovo vzdrževanje, saj potrebuje posebne dele in nego. Zamenjava vetrobranskega stekla, denimo, stane toliko kot ne najcenejši nov avto.

Urša Prosenjak

Zamenjava vetrobranskega stekla hiperšportnika McLaren F1 stane 33.000 dolarjev, kar sta na lastni koži izkusila dva lastnika omenjenih avtomobilov, ki sta se pred dnevi soočila s težavo počenega vetrobranskega stekla na dogodku v Kaliforniji.

Poznavalci vedo povedati, da je cena novega stekla 25.000 dolarjev, njegova montaža pa stane še nadaljnjih 8.000 dolarjev. Ker gre za redek primerek, je dobava rezervnih delov lahko še bolj težavna kot pri volumenskih modelih, a k sreči hrani McLaren v svoji tovarni v Veliki Britaniji nekaj originalnih rezervnih delov, da jih lastnikom s počenimi stekli vsaj ne bo treba posebej naročiti izdelave novih. Oddelek McLaren Special Operations tudi načrtuje izdelavo novih vetrobranskih stekel za F1, zato se lastnikom ne bo treba bati morebitnih novih tovrstnih nezgod.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colleen Sheehan (@colleen365gtb4c)

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija