Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Toyota Hilux 2.4 D-4D Invincible
Neuničljivi delavec, ki se zahtevnega terena ne boji
Pol stoletja je dolga doba. Toliko je namreč star Toyotin Hilux, ki so mu ob tej priložnosti namenili posebej atraktivno serijo. Invincible. Kar niso v več kot 40 letih naredili pri Toyoti sami, jim je pri tem izdatno pomagal Jeremy Clarkson v zlati dobi Top Geara. Tudi zato je beseda Invincible toliko bolj na mestu.
BMW i8 Roadster
Z drznim Bavarcem v slovensko Toskano
Tako kot je BMW i8 Roadster posebnež med avtomobili, so tudi Goriška Brda nekakšen mini biser naše države. Z veseljem se tja vračamo in vsakokrat znova občudujemo lepote narave, ki nam jih ponujajo številne razgledne točke.
Mercedes A 180 d
Hej, Mercedes, kako si kaj!
Četrta generacija najmanjšega Mercedesa dokončno briše sledi z zgodovino Razreda A. Od prve generacije izpred 20 let je ostala le še črka.
Renault Track Day
Ko se na enem mestu zbere Renaultov RS gang
Edino pravo mesto za sproščanje adrenalina je trenutno obnovljeno dirkališče Gaj na Dolenjskem in prav to mesto so Renaultovci izbrali, da se na njem zberejo lastniki športnih Renaultov z oznako RS. Iz Slovenije in Hrvaške.
ECD
Defender z motorjem Corvette
East Coast Defender je izdelal še eno navito mojstrovino – Project Evolution.
Avtošport
Kako je Matej Grudnik dve leti razvijal 500-konjsko zverino
Na nedavnem Renaultovem srečanju lastnikov RS vozil smo pobliže spoznali najnovejšega Clia E1, s katerim bo Matej Grudnik prihodnje leto popestril dirkaško sceno na gorsko-hitrostnih dirkah.
Kdo vodi pri baterijah?
V globalnem tekmovanju na področju baterij za pogon prevoznih sredstev se bije nenehen boj za prevlado nad tehnologijo in viri.
Skok v preteklost
Bi lahko bil Volkswagen Fordov?
Ob zgodbi o možne združevanju dveh velikanov je dobro omeniti tudi prigodo izpred 70 let, ko bi se lahko avtomobilski svet zavrtel drugače.
Peterbilt 359
Kultni Američan, ki je na Gorenjskem dobil novo življenje
Če ste bili pred kratkim na tovornjaškem šovu na letališču v Lescah, tega posebneža zagotovo niste mogli mogli spregledati. Tako poseben in tako unikaten je, v naši širši evropski okolici pa je eden redkih primerkov.
Singapore Airlines
Več kot 17-urno potovanje v ekonomskem razredu
Pred nekaj dnevi so pri Singapore Airlines uresničili idejo o najdaljšem poletu med rednimi letalskimi linijami. Nastal je zanimiv video zapis potnika, ki je več kot 17 ur preživel v ekonomskem razredu.
Novo za sezono 2019
Ducati Multistrada 1260 Enduro premierno na jadranski magistrali
Lokacije za promocijske fotografije so pri Ducatiju iskali na hrvaškem otoku Pag in na delih priljubljene zavite obalne ceste.
:: Video
Policijski lov za pobesnelimi pickupi
BMW M2 Competition na Nurburgringu
Jaguarji I-Pace zavzeli San Francisco
BMW serije 3 v M Performance obleki
Kako zveni 700 tisoč evrov vreden dirkaški Porsche 935

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija