Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Mercedes-Benz C 220d 4Matic T Avantgarde
Zvezdni mali dizel brez emisij
Premium karavani v C segmentu prinašajo najbolj napredno tehniko aktualnega časa, udobje pa zakrije tudi nekoliko manjše dimenzije.
Hyundai Tucson 1.6 CRDi Impression
Ljubljenec množic
Hyundai Tucson velja za enega najbolj priljubljenih SUV-jev na trgu. Bo osvežitev, ki prinaša več ergonomije in nov pogonski agregat, še utrdila njegov sloves?
Volkswagen T-Cross 1.0 TSI Life
Kar so kupci želeli, to so tudi dobili
Že velikokrat sem omenil, da tovarne zelo natančno poslušajo želja kupcev. Športni terenci, takšnih in drugačnih oblik ter dimenzij, so modni trend, ki ustrezajo tako kupcem kot proizvajalcem. Prodajna statistika je nadvse ustrezna, dobiček pa tudi. Vsi zadovoljni, vsi veseli. In ja, tudi najmanjši član Volkswagnove družine, T-Cross, z veliko mero korektnosti, spada v ta razred.
Preventivna akcija
Nov pristop za manj tragičnih dogodkov na cestah
Alkohol, neprilagojena hitrost, neuporaba varnostnega pasu in uporaba mobilnih telefonov so najpogostejši vzroki, da se na naših cestah piše črna statistika. Letošnje dogajanje na cestah, vsaj v zadnjih nekaj tednih, ni najbolj vzpodbudno, zato so pri agenciji za varnost v prometu, ki ga vršilka dolžnosti vodi Vesna Marinko, zasnovali novo preventivno akcijo, kjer bodo s podporo partnerjev na terenu osveščali vse udeležence v prometu, kako pomembno je spoštovanje cestno-prometnih predpisov.
Ford
Tepihi iz plastenk
Pri Fordu EcoSport so tepihi narejeni iz recikliranih plastenk.
ABT VW Amarok 3.0 V6 TDI
Dodatna čreda za Amaroka
Pri ABT Sportsline so se lotili predelave najpotentnejšega Amaroka, ki je po njej dobil še nekaj dodatnih živinčet pod motornim pokrovom.
Prihajajo tudi zunanje varnostne blazine?
Proizvajalec delov ZF je prikazal novo idejo za povečanje varnosti v prometu.
Obletnice
Športni Ami 8 praznuje 50-letnico
Ena od Citroenovi uspešnic v šestdesetih in sedemdesetih je bil Ami, ki je uspešno motoriziral velik del Francozov.
Poljska
Tovornjak čelno v Kio
V začetku marca je tovornjaku sredi ovinka počila sprednja guma in sledila je kaskada trčenj, ki se je na srečo končala brez žrtev.
Volvo Vera na cestah
Volvov tovornjakarski oddelk je začel s testiranjem avtonomnega vlačilca.
Poljska
Na mitingu na Poljskem strmoglavil Jak-52
Med izvajanjem akrobacij je v soboto na Poljskem letalo zapadlo v ploski vrij, pilot pa je bil prenizko, da bi lahko rešil letalo.
Japonska začela s testiranji ALFA-X
Na 280-kilometrski trasi med mestoma Senda in Aomori so se v petek začeli testi najhitrejšega vlaka na svetu.
Legendarna klasika, ki jo poganja elektrika
Letošnji festival hitrosti v Goodwoodu bo postregel tudi s premiero predelanega Ford Mustanga iz šestdesetih let prejšnjega stoletja.
Zaradi odločitve Harley-Davidsona je Donald Trump besen
Ameriški proizvajalec motociklov je pred kratkim javnosti sporočil, da je podpisal pogodbo o dolgoročnem sodelovanju s kitajskim podjetjem Zhejiang Qianjiang Motorcycle, kar nikakor ni bilo po godu ameriškemu predsedniku.
Poljska
Tovornjak čelno v Kio
V začetku marca je tovornjaku sredi ovinka počila sprednja guma in sledila je kaskada trčenj, ki se je na srečo končala brez žrtev.
V pravem trenutku na pravem mestu
Montrealski policist, ki je tik ob izvozu z avtoceste nadzoroval promet, je po naključju ujel prekrškarja. Takšni manevri voznikov so tudi nam v Sloveniji zelo dobro poznani.
ZDA
Umrl med preprečitvijo kraje svojega avtomobila
29-letnik iz severa Philadelphije je med plačevanjem goriva videl, da se je v njegovo Acuro usedel nekdo drug in jo skušal odpeljati.
:: Video
Policijsko usposabljanje se je končalo s prevračanjem
In najhitrejši je?
Zgodba o nenavadnem družinskem Fiatu
Kako se VW posipa s pepelom in Američanom napoveduje novo ero
Subarujeva 300-konjska zver za puščavski pesek

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija