Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Land Rover Discovery Sport 2.0d TD4 SE
Kompaktni SUV za od tu do tam in še naprej
Discovery Sport kot drugi najmanjši Land Rover je že nekaj let v svoji tretji generaciji in oblikovno neke vrste mešanica stilov večjih športnejših bratov in kompaktne okretnosti malega Evoquea.
Toyota Aygo 1.0 VVT-i X-Cite Bi-Tone
Za milenijce in vse ostale
Že na prvi pogled je jasno, da z Aygom pri Toyoti želijo navdušiti predvsem mlade, a bodo tudi starejši znali ceniti njegove vrline.
VW Amarok 3.0 TDI V6 190 kW Aventura
Sedem sekund šprinta dvotonskega orjaka
Lahko bi zapisal, da je to avtomobil za prave moške. Za takšne, ki jim sede orjaški karakter robustnosti in zmožnost premagovanja zahtevnih terenskih izzivov, hkrati je predpogoj dovolj debela denarnica. Amarok je zdaj ponudbo dopolnil še s 190-kilovatnim dizlom, a kaj, ko je bilo to snidenje morda zadnje v taki obliki. Naslednja generacija bo nastajala na Fordovi platformi.
mag. Igor Velov, direktor AVP
Vedno večjo težavo v prometu predstavljajo pametni telefoni
Danes na naših cestah vozi več kot milijon avtomobilov. Več kot milijon voznikov, ki vsak po svoje razume in dojema prometna pravila. Ko se je Slovenija osamosvojila smo letno beležili več kot petsto mrtvih, danes je ta številka bistveno nižja. Tudi na račun Agencije za varnost v prometu, ki je bila ustanovljena pred manj kot desetimi leti.
FCA
Fiatov novi muzej z 250 redkimi primerki
FCA je v Torinu odprl novo halo, v kateri hranijo več kot 250 primerkov avtomobilskih umetnin italijanskega porekla.
Vilner Garage
Trabant, kakršnega še niste videli
Mojstri predelav iz Bolgarije so za svoj zadnji projekt vzeli nekdaj izjemno priljubljeni avtomobil iz vzhodnega dela Nemčije.
Španija
Seat testira pogon na smeti
Biogorivo je mogoče pridobivati na različne načine, od odpadnih olj do rastlin, Seat pa v Barceloni testira uporabo na osnovi smeti.
Gagarin in Matra
Prvi človek v vesolju, Jurij Gagarin, je imel ob letenju še eno strast – športne avtomobile.
ZDA
Pobarvanka namesto kazni
Policisti iz Southlakea v Teksasu na zanimiv način rešujejo težave na parkiriščih.
Prenova: VW Transporter 6.1
Bolj povezan kot kdajkoli poprej
Pred nekaj meseci so pri VW-ju predstavili prenovljenega Multivana, zdaj pa je podobna zgodba doletela še Transporterja.
Premiera: Leonardo AW609
Prvo letalo-helikopter v civilnem letalstvu
Italijanski Leonardo bo v Filadelfiji ta teden začel s proizvodnjo AW609, ki na novo piše zgodovino civilnega letalstva.
DB
Nemčija z novimi medmestnimi vlaki
Deutsche Bahn je izbral Talgo 230 za novo generacijo medmestnih vlakov.
To je Toyotin prvi popolnoma električni avto
Salon v Šanghaju je za Toyoto prelomnica, saj so pred javnost prvič postavili enega oziroma dva nova električarja. Kot smo napovedovali v preteklih nekaj mesecih, so za osnovo vzeli priljubljen model CH-R.
Zbirka motociklov znanega hollywodskega igralca
Keanu Reeves ima poleg odličnega igralskega talenta tudi veliko ljubezen do dvokolesnikov. Američan, ki se je motocikla naučil voziti med snemanjem filma v Nemčiji, je danes solastnik podjetja Arch, ki se ukvarja s predelavami motociklov.
:: Video
Chevrolet: Vse najboljše, mali poni!
Poezija za bencinske fanatike - Audi R8 V10
Policist zaplenil motor in ga razbil
New York
Od super kosilnice do F1 dirkalnika
Kako je Fernando Alonso preskušal dakarsko Toyoto Hilux

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija