Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Gospodarska vozila   |   Fiat Ducato 4x4 Expedition
Pustolovski Ducato
Letošnji Düsseldorf Caravan Salon je poln zanimivosti iz sveta avtodomov. Ena izmed zvezd salona je tudi pustolovski Ducato 4x4, ki so ga pripravili pri Fiat Professional.
Marko Hanželič
29. avgust 2015 | 10:21:20

Študija avtodoma, namenjenega tudi neutrjenim potem, temelji na Ducatu Camper Van z daljšo medosno razdaljo ob štirikolesnem pogonu terenske sposobnosti izkazuje tudi z offroad pnevmatikami in večjo oddaljenostjo od tal. Če na eni strani zunanjost v dveh barvnih odtenkih izžareva robustnost, je modularna notranjost z usnjenimi sedeži in dvema LED-zaslonoma njeno popolno nasprotje - udobna, praktična in z “lounge” pridihom.

Za razliko od prihajajočega Frankfurta so v Düsseldorfu podatki o motorizaciji v drugem planu - pri Fiatu so omenili le to, da Ducata 4x4 Expedition poganja 2,3-litrski Multijet II s 110 kW (150 KM), štirikolesni pogon pa je razvilo podjetje Dangel.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija