Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Gospodarska vozila   |   Renault Trafic Sport+
Napol dirkaški kombi
Poskusov velike dostavnike spremeniti v bolj seksi štirikolesne objekte je bilo kar nekaj, najnovejši je Renaultov.
Artur Švarc
11. december 2015 | 12:32:45

Pri Renaultu UK so v prodajo potisnili trafica z možnostjo paketa Sport+, ki vsebuje nekaj kozmetičnih popravkov. Paket je na voljo za vse različice trafica, navdih si je izposodil pri renaultsportu, a gre, kot rečeno, le za vizualne dodatke, saj z velikim kombijem pač ne boste dirkali.

V paketu so nova sprednji in zadnji spojler, nova ohišja za sprednje meglenke, stranske zaščitne plošče in črtaste nalepke. Ne manjkajo niti dnevne LED-luči na spodnjem delu maske. Trafic je na voljo v desetih različnih barvah, ki jih je mogoče kombinirati s tremi barvami nalepk – črnimi, rdečimi ali belimi. Sprednji spojler, meglenke in stranice so v srebrni barvi, zadnji spojler je črn. 

Renault z Otoka za svoj oblikovalski športnejši umotvor želi 1500 funtov, medtem pa se cena za trafica na Otoku začne pri 18.245 funtih, na voljo je v treh izvedbah, od kombija do potniške različice in s štirimi motorji.

Ideja imeti dirkaško navdihnjen kombi je samo kozmetične narave, pri monotonem dostavljaškem delu pa utegne malce dvigniti duha otoških prevoznikov, vendar tako dirkaški kot pred desetletjem Fordov transit, ki je imel tudi predelano mehaniko, tale trafic ni in ne bo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija