Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Visoko zmogljive pnevmatike na Trasport Showu
V ljubljanskem logističnem centru BTC je 27. in 28. maja potekala že šesta prireditev Transport Show, na kateri je 45 razstavljavcev slovenskim prevoznikom predstavljalo najnovejša težka gospodarska vozila, dostavnike, priklopnike in polpriklopnike.
Uredništvo
3. junij 2016 | 19:30:30

S svojimi zastopniškimi programi so se predstavili tudi opremljevalci vozil in ponudniki rezervnih delov. Logaška družba Famm Commerce se je na tej prireditvi predstavila prvič, in sicer s paleto visoko zmogljivih tovornih pnevmatik Aeolus nove generacije, ki jih kot uvoznik in distributer ponuja za vodilne, pogonske osi ter prikolice za potrebe špedicije, cestnega tovornega prometa, za gradbeno mehanizacijo in za druga namenska specializirana vozila. 

Največ zanimanja so obiskovalci izkazali za pnevmatike za špedicijo, zlasti za nizkonosne prikolice, med njimi zlasti za visoko učinkoviti pnevmatiki Aeolus HN829 z inovativno 7- ter ATR33 s 4-kanalno zasnovo tekalne površine, za potrebe špedicij za vožnjo na dolge razdalje pnevmatiko ADL33, za klasičen regionalni tovorni promet pa ADR69. Poleg tega so razstavljali tudi robustne in vzdržljive pnevmatike Aeolus za gradbeno in gozdarsko mehanizacijo, ki so zasnovane za uporabo v najtežjih delovnih pogojih. Za težke terene na gradbiščih tako za nakladače v podjetju Famm Commerce ponujajo izjemno zanesljivo pnevmatiko AL37, za delo na gozdnih brezpotjih, blatnih površinah ter v peskokopih pa pnevmatiko Aeolus HN352. 

Robert Dvornik, vodja prodaje za tovorni program Aeolus, je strnil ključne prednosti teh pnevmatik: ''Za Aeolus pnevmatike je značilno, da odlično prenašajo raznolike obremenitve, kar je za prevoznike in podjetja, ki prisegajo na visoko učinkovitost v transportu, še posebej pomembno. Zaradi inovativne tehnologije izdelave so pnevmatike Aeolus odporne na poškodbe in udarce, razpoke ter prebode, poleg tega pa jih odlikuje še dolga življenjska doba z visokim številom prevoženih kilometrov. Dodatno ojačana karkasa s petimi jeklenicami zmanjšuje možnost deformacije pnevmatik, manjša pa sta posledično tudi kotalni upor in poraba goriva. Več podrobnejših informacij o posameznih modelih pa si interesenti lahko ogledajo tudi na naši spletni strani www.aeolus-tovorne.eu.'' 

Transport Show, ki je potekal v organizaciji družbe Tehnis, ki že 16 let pri nas izdaja strokovno revijo Transport, so podprli tudi Ministrstvo za promet, Slovensko logistično združenje, BTC Logistični center, Združenje za promet pri GZS ter Sekcija za promet pri OZS, ki sicer združuje kar 54.000 slovenskih prevoznikov.  Organizatorji so seveda med prireditvijo poskrbeli tudi za pestro zabavo in prijetno druženje udeležencev. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija