Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Gospodarska vozila   |   Oglasno sporočilo
Tovorne pnevmatike Aeolus so najboljša izbira
Logaški Famm Commerce na trgu ponuja paleto visoko zmogljivih pnevmatik Aeolus za cestni tovorni promet, pa tudi za kombinirane prevoze, gradbeno mehanizacijo in druga namenska specializirana vozila.
Uredništvo Aeolus
9. oktober 2016 | 12:08:43

S svojo široko ponudbo  pnevmatik različnih dimenzij in ugodnimi cenami se tako nenehno odziva na potrebe lokalnega, regionalnega in mednarodnega prometa ter špedicijske dostave, pa tudi na potrebe podjetij za opravljanje gradbene dejavnosti izven urejenih cest, na gradbiščih ali na težkih terenih v kamnolomih. 

Aeolus ponuja modele pnevmatik za:

• Težka tovorna vozila in tovorne prikolice.

• Gradbeno mehanizacijo.

• Nakladače in rovokopače na kolesih. 

• Komunalna, gasilska in druga namenska vozila.

• Lahka gospodarska, dostavna in tovorna vozila.

• Medmestne in mestne avtobuse in priklopnike.  

Na voljo so tovorne pnevmatike za vodilne, pogonske osi ter prikolice. Pnevmatike Aeolus zaradi svojih odličnih lastnosti voznikom omogočajo udobno krmiljenje, natančno vodenje, hitro manevriranje in nudijo stabilnost pri zavijanju, zaviranju  ali obračanju- tudi na mokrih cestiščih. Dodatno ojačana karkasa s petimi jeklenicami zmanjšuje možnost deformacije pnevmatik, manjša pa sta tudi kotalni upor in poraba goriva.

Za prikolice in nizkonosne prikolice bosta odlični izbiri pnevmatiki Aeolus HN829 s 7- ter ADR69 s 6-kanalno zasnovo tekalne površine. Za vožnjo na dolge razdalje špedicijskim podjetjem priporočajo pnevmatiko ADL33, za klasičen regionalni tovorni promet pa pnevmatiko ATR33. Za obe velja, da odlično prenašata raznolike obremenitve ter nudita maksimalen oprijem ob minimalni obrabi tekalne plasti. Aeolus tovorne pnevmatike vas bodo prepričale tudi s svojo ekonomičnostjo, saj jih je mogoče zaradi dodatno ojačane karkase obnoviti in ponovno uporabiti (Eco-Twin).

Tovorna pnevmatika Aeolus HN829 za prikolice in nizkonosne prikolice izpolnjuje najzahtevnejše potrebe v dejavnosti špedicije in prevozništva. Zaradi svoje robustne strukture pnevmatika s 7-kanalno zasnovo tekalne površine nudi odličen oprijem, odlikuje pa jo tudi trajnost in učinkovitost ter dolga življenjska doba z visokim številom prevoženih kilometrov. Na voljo v dimenzijah 445/45 R 19,5 in 435/50 R 19,5 za nosilnost največ 4,5 ton. 

 Pnevmatka Aeolus ATR33 je izdelana z najnovejšimi tehnološkimi postopki in ustreza visokim zahtevam evropskega trga. Nov tip karkase s 4-plastno strip tehnologijo pnevmatiki občutno podaljšuje življenjsko dobo, zaprt ramenski del pa preprečuje hitro ter neenakomerno obrabo ter morebitne poškodbe v tem delu pnevmatike. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija