Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Kakšen bi bil Audijev vlačilec?
Dobro vemo, da Audi ne dela tovornjakov. V koncernu se sicer nekatere znamke (Scania, Man, pa tudi VW) ukvarjajo s proizvodnjo težkih tovornih vozil, a ta dva koncepta sta res predvsem koncepta.
Marko Hanželič
2. januar 2017 | 11:06:12

Sploh zato, ker sta se z njim trudila beloruski oblikovalec Artem Smirnov in ukrajinski mojster renderinga Vladimir Pančenko in zato nima nobene uradne povezave s samo znamko. Pravzaprav sta pripravila dva koncepta, pri čemer naj bi prvi bil električno gnan vlačilec, sposoben avtonomne vožnje, drugi pa vlačilec za prevoz cisterne z oljem v duhu moderne interpretacije Mad Maxa, z odprtim kokpitom in dihalnimi maskami za voznika in sovoznika.

Kot kaže, fanta nista ravno vešča v tovornjakarskih krogih (poglejte kolesa), a kljub vsemu, koncepta sta zanimiva in drugačna od večine tistega, kar dobimo s tovarniških risalnih desk.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija