Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Renaultove babuške
Pogled na paleto Renaultovih električnih gospodarskih vozil kar kliče po primerjavi s priljubljenim ruskim spominkom.
Marko Hanželič
19. januar 2017 | 13:39:07

Na salonu v Bruslju Francozi namreč predstavljajo celotno paleto svojih lahkih električnih gospodarskih vozil, med katerimi sta tudi novi Kangoo ZE in Master ZE, prikazujejo pa tudi komercialno različico Twizyja, namenjenega predvsem kuririskim službam in dostavnega Zoeja.

Kaj zmore Kangoo ZE smo že predstavili pred časom, izpostaviti pa velja predvsem 270 kilometrov dosega, kar je za 100 km več kot pri prejšnji generaciji. V Masterja ZE so pri Renaultu namestili enak paket baterij kot v Kangooja, po uradnih podatkih pa doseg zanj znaša 200 kilometrov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
skrivo
Fajn, da se domet povečuje, samo 270km dosega za Kangoo ZE je pa grozno pretiravanje. Če je prejšnji realno komaj zmogel 100km, bo novi sedaj komaj zmogel 150km dosega. Ni ne vem kaj, a kljub vsemu veliko bolje kot stara verzija...
19.1.2017 13:53:02

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija