Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Sprinterjeva pomlad
Mercedesov Sprinter je z izjemo manjših kozmetičnih posegov na trgu nespremenjen že od leta 2006, zato se v Stuttgartu že mrzlično pripravljajo na predstavitev nove generacije.
Marko Hanželič
31. januar 2018 | 9:48:45

V ta namen je seveda nastal tudi teaser, ki so ga pokazali na družabnih omrežjih, sama premiera pa bo 6. februarja v Duisburgu. Kot je razvidno s teaserja in priložene skice, bo Sprinter dobil modernejši obraz z veliko masko hladilnika, nekaj malega pa bo pridobil tudi na področju aerodinamike. 

Notranjost smo lahko spoznali že pred mesecem dni, glavna atrakcija pa je velik zaslon infozabavnega sistema na vrhu sredinske konzole. Na sploh je povezljivost pri lahkih gospodarskih vozilih vse pomembnejša vrlina, zato so Sprinterju namenili tudi Wi-Fi hotspot, pri Mercedesu pa ne izključujejo niti avtonomne vožnje in električnega modela.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija