Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Komentarji
Car SOS
10. avgust 2019
Avtomobilskih oddaj je kar nekaj, od najbolj znanih prednjačita Top Gear in Grand Tour. Ampak nobena ne seže do kolen Car SOS.
20. junij 2019
Eno glavnih pravil v prometu je – pazi na druge. Vendar je ena skupina udeležencev predvsem v mestnem prometu vesolje zase.
16. maj 2019
Starost s sabo prinese številne zdravstvene tegobe, ki pomenijo ne samo pešanje fizičnih funkcij.
16. april 2018
Vsako leto je cel april en sam Dan D! Na dan šaljivcev začenjamo karting sezono na Prokartingu, le nekaj tednov za tem pa tudi dirkalno. Akutna mrzlica se stopnjuje do bolečine in čudežno izgine šele na štartu prve dirke. Potem cel svet utihne!
16. april 2018
Že dobro desetletje imamo na šipah vinjete. Vse lepo in prav, za tiste, ki se redno vozimo po avtocestah, več kot dobrodošlo, za ostale pa diskriminatorno.
2. april 2018
Z glavnim urednikom Avtomanije Aichijem sva na (približno) enaki valovni dolžini: sva flateartherja, chemtrailerja, verjameva v eno in edino FIA-o in da bo Slovenija naslednje leto gostila dirko formule 1… Hm… V resnici verjameva, da o dirkanju in na sploh o hitrem premikanju na kolesih lahko spregovorimo (pišemo) tudi na drugačen, neortodoksen, provokativen in bolj drzen način. Izrazito osebno in iz prve roke!
5. marec 2018
To, kar pada zunaj, je zadnji letošnji sneg pred pomladjo, ceste so popolnoma zasnežene, le posebna skupina norcev uživa življenje.
1. marec 2018
Do pred kratkim sem o avtomobilih, ki vozijo namesto človeka, razmišljal kot o odrešitvi pred vsemi norci, ki jih dnevno srečujemo na cesti. A najnovejši del X-files, čeprav še precej utopičen glede na današnji čas, samo potrjuje moje prepričanje, da je čovek popoln v svoji nepopolnosti in tako naj tudi ostane.
1 / 1

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija