Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
aaaaaaa
:: Video
Zabavno
18. november 2017
Audi je za ameriški trg posnel zabaven TV oglas, ki ponazarja potrošniško dogajanje v zadnjih dneh leta.
14. november 2017
Na reški obvoznici se je voznik manjšega tovornega vozila poljskih registrskih oznak kljub hudi burji in neupoštevanju prepovedi kot po čudežu obdržal na kolesih. Sreča ali znanje?
13. november 2017
Močno poškodovano BMW Sedmico je neki Rus spet spravil k življenju. Preverite kako se je tega projekta lotil.
11. november 2017
Vozniku avtobusa se je sredi Bukarešte očitno tako zelo mudilo, da je izvedel pravi mojstrski manever, kjer je bilo, roko na srce, več sreče kot pameti.
10. november 2017
Pri športni podružnici bavarske znamke so pripravili poučen video, ki uči, kako iz njihovih modelov izvleči najboljše. Še posebej, če vas veseli uhajanje zadka in vožnja počez.
10. november 2017
Renaultovci so sporočili, da so razvili sistem avtonomnega nadzora, ki lahko obvlada posebno zahtevne situacije v vožnji, in lahko kot prvi na svetu dokaže enako učinkovito izogibanje oviram, kot ga zmorejo poklicni preskusni vozniki.
9. november 2017
V pričakovanju nove generacije, pri Mercedesu obujajo spomine, ko se je leta 1979 začela zgodba o tem terencu. Preverite kratek video.
7. november 2017
Švedi se tudi v novi generaciji niso odpovedali različici Ocean Race, s katero hkrati namenjajo tudi 300 tisoč evrov za čiščenje morja.
6. november 2017
Po včerajšnjem razkritju, da so pri švedskem Koenigseggu z Agero RS postavili nov hitrostni rekord, zdaj sledi še video posnetek vožnje. Preverite kako impresivno pospešuje od 300 km/h dalje.
3. november 2017
Zanimiv video, ki prikazuje oblikovne in dimenzijske spremembe skozi deset generacij.
1. november 2017
Na spletu se je pojavil prvi posnetek bodoče predsedniške limuzine na testnem poligonu inštituta Nami.
Brazilija
31. oktober 2017
Brazilski nogometni reprezentant je pretekli teden doživel neprijetno izkušnjo, ko so ga tako rekoč med vožnjo napadli tri oboroženi tatovi in mu odpeljali njegov avto. Na srečo jo je 34-letni Jefferson de Oliveira Galvao odnesel brez poškodb.
ZDA
30. oktober 2017
Več kot 50-kilometrski lov za 10 let starim voznikom se je končal brez resnih posledic, njegov oče pa za takšno vedenje seveda krivi sebe, saj pravi, da je to posledica preveč igranja video iger.
Napoved
27. oktober 2017
Objavljamo prvi uradni napovednik za deseto izdajo Gymkhane, ki se bo v celoti prvič predvajala šele v letu 2018. Obljubljajo veliiiiiko akcije.
25. oktober 2017
Pred dirko za VN Amerike je Lewis Hamilton v zeleni zverini po stezi zapeljal najhitrejšega šprinterja na svetu. Preverite video.
Drag Race
23. oktober 2017
Steve Torrence, dirkač prvenstva NHRA, je pred nekaj dnevi na dirki v pospeševanju pri polni hitrosti trčil v zaščitni zid in iz kokpita nekaj trenutkov kasneje izstopil nepoškodovan.
22. oktober 2017
Slavni kuhar Jamie Oliver je skupaj z Land Roverjem poskrbel za dobro promocijo novega Discoveryja in hkrati dokazal, da je tudi avto odličen prostor za pripravo slastnega obroka.
20. oktober 2017
Nemci so se ponovno odpravili na Hrvaški otok in tam posneli kar nekaj kadrov za televizijski promocijski spot o novem Mercedesu razreda X. Avto k nam prihaja še pred koncem leta.
19. oktober 2017
V Sant Agati Bolognese je že poskusno stekla proizvodnja novega športnega terenca, ki se uradno predstavlja v začetku decembra. Preverite kako moderno je zasnovana proizvodna linija.
1 / 137

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija