Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
aaaaaaa
:: Video
21. april 2018
Najhitrejši Suzukijev malček bo kmalu znova kraljeval na zavitih cestah. V pomoč mu bo lahka gradnja in navit bencinski turbo motor.
Policija
20. april 2018
Zanimiv video prikazuje zahtevno štiri dnevno delo preobrazbe klasičnega terenskega vozila v policijsko patruljno vozilo, ki se zdaj vozi po kalifornijskih cestah. Še bolj zanimivo je dejstvo, da se tovarniško vgrajena zadnja klop oziroma sedeži zamenjajo s plastičnim nadomestkom za prevoz osumljencev.
19. april 2018
Kompilacija nenavadnih reči s svetovnih ulic in cest. Pri večini težko najdete kakršnokoli razlago.
18. april 2018
Podobno kot so to pred leti počeli v oddaji Top Gear, so Toyotinega pickupa poskusili uničiti tudi na nekem offroad tekmovanju.
16. april 2018
V zadnjem času so se mnogi spraševali čemu so mojstri iz Wokinga uporabili pokojnega brazilskega dirkača za svojo novo cestno zverino. Odgovori so bolj ali manj jasni. Preverite v pripetem videoposnetku.
15. april 2018
Lego in Top Gearovci so združili moči in pripravili promocijski video, kjer se na animirani Top Gearovi stezi odvija zanimiv boj.
12. april 2018
Kitajski voznik je med vožnjo po avtocesti ugotovil, da je zgrešil izvoz, ustavil sredi tekočega prometa in po mencanju vendarle odvil v pravo smer. Še pred tem je povzročil nesrečo dveh tovornjakov, ki sta se za las izognila trčenju, a ni pomenilo, da ni bilo materialne škode.
11. april 2018
Naši nekdanji rojaki so še enkrat dokazali, da se znajdejo vsaki možni situaciji. Pa tudi če je še tako zahtevna. Preverite.
10. april 2018
Še en v nizu ameriških vlogerjev, ki imajo preveč časa in denarja, se je preskusil kako dobro obvlada različno strelno orožje. Namreč, onkraj Atlantika je to v prosti prodaji. Pri tem pa je nastradal še delujoči razred S.
9. april 2018
Ameriško tekmovanje s tovornjaki, ki vlečejo obteženo kompozicijo, se je pred dvema letoma za enega tekmovalca končala rahlo nenavadno.
7. april 2018
O tem nesrečnem dogodku smo že poročali, a zdaj so pri Top Gearu objavili celoten video, ki kaže, kako se je nenadoma vse hitro odvrtelo. Avtomobila ni bilo moč rešiti.
Ruski Mythbuster
6. april 2018
Zanimiv poskus nekega Rusa, ki je preskusil ali bi se v gumah lahko obnesel beton. Preverite video.
5. april 2018
Se zgodi tudi najboljšim - razstavni primerek še nima 1,6-litrskega V6 in gre samo na elektriko, ko pa so baterije prazne, pa priskočijo štirje močni možje.
4. april 2018
Včeraj nekje v Romuniji, ob težavah na serpentini potem še malce preveč stopalke za plin in...
1. april 2018
800-konjski McLarnov izstrelek se je prvič po premieri podal na stezo v Južni Afriki.
29. marec 2018
Pri Top Gearu so po znani letališki stezi istočasno preskusili dva izjemno dobra športnika. Volkswagen Golfa GTI in Hyundaija i30N. A v finišu je eden od teh le pokazal zobe in ciljno črto prečkal nekaj sekund pred drugim izzivalcem.
28. marec 2018
Legendarni podvoz v Durhamu v Severni Karolini z oznako 11foot8 je terjal novo žrtev. Voznik vojaškega vozila ni upošteval vseh možnih oznak in opozorila za višino, sledilo je trčenje.
26. marec 2018
Padel je nov hitrostni rekord, ki bo zapisan v Guinnessovo knjigo rekordov. Postavil ga je legendarni lik iz Top Geara, The Stig, ki je s predelanim traktorjem, z vgrajenim Chevroletovim 5,7-litrskim V8 motorjem, na letališki stezi dosegel hitrost 140,44 km/h.
Napoved
23. marec 2018
Porschejevi razvojni inženirji opravljajo še zadnje preskusne vožnje v Južni Afriki, preden hibridni Cayenne zapelje pred kupce.
21. marec 2018
Pred nekaj dnevi je velika tovorna ladja, med pristajanjem v pristanišču v pakistanskem Karačiju, oplazila drugo tovorno ladjo privezano ob pomol. Rezultat trka je bilo 21 uničenih kontejnerjev, v katerih naj bi bili tudi avtomobili.
1 / 141

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija