Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Video
Vztrajnost24. junij 2022
Steber ograje proti Lanciji
Ko popustijo živci, trpi tako pločevina kot okolica - kaj se je dogajalo vozniku Ypsilonke, ve samo on. Ampak steber se ni in ni želel umakniti.
Slovenija20. junij 2022
Velika naftna kriza 2022
Napad na Molovo črpalko v ponedeljek, dan pred podražitvijo, Otiški vrh pri Dravogradu.
BMW2. junij 2022
BMW-jeva čestitka kraljici Elizabeti II
Britanska kraljica praznuje 70 let vladanja, jubileju se pridružuje tudi BMW.
Napovednik17. maj 2022
Top Gear z novimi dogodivščinami
Pri BBC-ju so objavili nov kratek napovednik za 32. sezono, ki obeta veliko zanimivih vsebin. Natančnega datuma, ko gre prvi del v eter, še niso razkrili. A zgodilo se bo kmalu.
Prvi test13. maj 2022
Kakšen je Tonale in kako se pelje
Rory Reid je imel priložnost, da še pred uradnim začetkom prodaje pobliže spoznal najnovejši Alfin produkt. Preverite njegove vtise v pripetem video posnetku.
Dokumen3. maj 2022
V zakulisju nastajanja novega električarja
Pri Volkswagnu so pred kratkim predstavili obujen legendarni kombi, ki ga v tokratni izdaji poganja elektrika. Kako je projekt nastajal, preverite v pripetem video dokumentarcu.
Tovarna25. april 2022
Kako nastaja novi Nissanov Z
Zanimiv vpogled v proizvodni proces tovarne v japonskem mestu Tochigi, kjer nastaja najnovejša generacija Nissanovega športnika.
Darsovi posnetki19. april 2022
Nevarno in neodgovorno
Pri Darsu so znova na kup zbrali izseke posnetkov nadzornih kamer, ki so v zadnjih tednih in mesecih zabeležili številne prometne nesreče.
Varnost13. april 2022
Varnostne blazine za primer prevračanja
Pri švedskemu proizvajalcu tovornjakov že nekaj časa v svoje izdelke vgrajujejo tudi stranske varnostne blazine. Kako te delujejo, preverite v kratkem video posnetku.
Tik pred predajo kupcem12. april 2022
Nevera na zadnji in izjemno zahteven preskus
Hrvaška družba je pred nekaj tedni opravila še zadnji preskus Nevere, preden se začnejo uradne predaje kupcem. Tokrat so električnega super športnika poslali na sever, kjer so temperature krepko pod ničlo.
V zakulisju6. april 2022
Ibrahimović na obisku v Maranellu
V začetku prejšnjega meseca so pri Ferrariju gostili enega najbolj prepoznavnih nogometašev na svetu in z njim posneli zanimiv promocijski video. Objavljamo tisti drugi del, ki prikazuje, kaj se je dogajalo v ozadju nastajanja videa.
Posneto z dronom4. april 2022
Vpogled v novo Teslino tovarno v Nemčiji
Američani so na zanimiv način prikazali, kako potekajo delovni procesi v nedavno odprti evropski tovarni.
Film30. marec 2022
Nov napovednik za Top Gun
Včeraj so na splet postavili nov več kot dve minuti dolg napovednik za Top Gun, ki konec maja končno le prihaja v kinematografe. Zdi se, da bo to dober hollywoodski izdelek.
Varnost25. marec 2022
Razbijanje Nissanovega električarja v počasnem posnetku
Japonci so pri razvoju Ariye veliko časa posvetili varnosti, zato so temu primerno v svojih laboratorijih razbili kar nekaj primerkov.
Avtomanija History TV 12. marec 2022
Strup strasti
Zelo verjetno sploh prvi video z avtomobili, narejen za internet pri nas, posnet z našo takratno ekipo v Cerkljah jeseni 2000.
Guinnessova knjiga rekordov11. marec 2022
Najdaljši avto na svetu spet na cesti
Dobrih 30 metrov dolg predelani Cadillac Eldorado ima vgrajena dva V8 motorja, v njem pa se lahko pelje do 75 oseb. Pred kratkim je bil v celoti obnovljen.
Super Bowl14. februar 2022
Ko Dr. Evil promovira GM-ovo elektrifikacijo
Za finale ameriškega nogometa se je zvrstilo veliko število TV oglasov, a med njimi je morda najbolj izstopal GM-ov, kjer glavno vlogo odigra lik iz serije vohunskih akcijskih komičnih filmov Austin Powers.
ZDA5. februar 2022
Neslaven konec za Accorda
Road rage je stalnica na cestah po vsem svetu in če se nestrpni voznik zaplete še s pravičniškim voznikom na primer Fordovega pickupa, ki se ga odloči še malo pošolat, se vedno konča spektakularno.
Novo27. januar 2022
Lamborghini Countach prvič na cesti
Nekaj mesecev po prvi premieri je Countach v serijski izvedbi končno le okusil asfaltno površino. In to v eminentni družbi. Novemu sta tako družbo delala še prvi Countach LP400 in zadnji iz serije 25. obletnice.
Kitajska25. januar 2022
Je to sploh mogoče?
Voznik je sredi ozke gorske ceste ugotovil svojo zmoto in vozilo začel obračati na izjemno nevarnem delu. Mu je manever uspel? Preverite video.
1 / 163
© Copyright 1999-2021 Avtomanija