Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Video
21. julij 2017
V želji po ponovnem otroštvu
Luke Skywalker's Star Wars Landspeeder se zdi prav tisto, kar s(m)o si mnogi želeli kot otroci. Tako rekoč ultimativna igrača za petsto dolarjev.
21. julij 2017
Močno vinjen Slovenec po nasprotnem pasu
To, da je vozniška kultura na psu, da je na cestah pri nas vedno več slaboumnih voznikov, ni nič novega. Najnovejše od danes zjutraj. Zdaj je jasno, da je bil ta precej vinjen.
20. julij 2017
Zapustil avtomobil tik pred trkom vlaka
Rus, ki se je s svojim terencem zagozdil med tiri, je do zadnjega trenutka poskušal rešiti nastalo situacijo. A mu ni uspelo.
19. julij 2017
Super avtomobili brunejskega sultana
Zbirka številnih super avtomobilov, ki jih ima v lasti brunejski sultan, je bila redko dostopna javnosti, zdaj pa se je na spletu znašel kratek povzetek vsebine te bogato založene garaže.
19. julij 2017
Bodoča žena kot rabljen avto
Pri Audiju so s svojim oglasom za kitajsko občinstvo, kjer je taščin pregled neveste referenca na nakup rabljenega vozila, poskrbeli za obilo žolčnih razprav in hude krvi.
18. julij 2017
Aston Martin DB11 v rokah Chrisa Harrisa
Top Gearovec je pred kratkim preskusil najnovejši izdelek domače tovarne in delil prve vtise. Preverite video.
17. julij 2017
Ferrari 812 Superfast na novinarskem preskusu
Angleži so imeli kot redki izbranci priložnost preskusiti najnovejšo zver iz Maranella. Preverite njihove vtise.
14. julij 2017
Tako so se nekoč sestavljali Trabanti
Video iz sedemdesetih prejšnjega stoletja prikazujejo kako so nastajali legendarni avtomobili takratne Vzhodne Nemčije.
13. julij 2017
Ken Block preskušal Forda GT
V dneh pred 24-urno dirko v Le Mansu je legendarni ameriški rally voznik nekaj časa preživel za volanom Fordovega super športnika.
12. julij 2017
Proizvodnja omejene serije Porscheja 911 Turbo S
Pred kratkim rojena posebna serija iz oddelka Porsche Exclusive Manufaktur je na ogled v daljšem video posnetku, kjer prikazujejo njeno rojstvo.
11. julij 2017
Napovednik za drugo sezono GT
Jeseni prihaja nov kontingent oddaj svete trojice in Grand Toura, tu pa je napovednik.
11. julij 2017
Schnitzerjeva Dvojka z rekordom in kruta smrt ptiča
Markus Oestreich je za volanom 570-konjske rakete AC Schnitzer ACL2 krog po Zelenem peklu prevozil v 7 minutah in 25 sekundah, kar pomeni, da je ta avto postal najhitrejši serijski BMW na tem dirkališču. Žal pa je pri tem poskusu nastradal ptič.
Kapo dol
10. julij 2017
Zabaven prikaz 122 let Škodinega ustvarjanja
Ko se vrata muzeja zaprejo in luči ugasnejo, ta preprosto oživi. No, pri Škodi so posneli vrhunski promocijski film po vzoru hollywoodskega filma z Benom Stillerjem, kjer na kratko prikažejo zgodovinsko pot češke znamke.
8. julij 2017
Proizvodnja novega BMW X3 v ZDA
Pri BMW-ju na kratko predstavljajo potek proizvodnje nove generacije modela X3, ki k nam prihaja jeseni. Tako kot v preteklih letih proizvodnja poteka v ameriški tovarni v Spartanburgu.
7. julij 2017
Razvojno mučenje francoskega športnika
Renaultova športna divizija Alpine bo v kratkem na trg poslala njihov obujeni izdelek, a še pred tem so s kratkim videom pokazali, kako v nekaterih fazah poteka razvoj tega modela.
6. julij 2017
Jaguar E-Pace od -40 do +48 stopinj
Avto, ki bo svojo premiero doživel prihodnji teden, je zadnjih 25 mesecev preživel kar nekaj razvojnega mučenja. 250 inženirjev je s 150 primerki prevozilo več kot milijon testnih kilometrov na različnih področjih po svetu.
4. julij 2017
Velik oblak dima
Med drifterji ima BMW M3 generacije E30 prav poseben status. V videu dokazuje, zakaj je temu tako.
4. julij 2017
Ko Mercedes S sam zapelje s proizvodnih trakov
Nemci bodo v prihodnje precej nadgradili sistem samostojne vožnje, zato so prepričani, da bo nekoč novi S samostojno pripeljal na dom kupca.
3. julij 2017
Elita v Goodwoodu
Pretekli vikend se je na tradicionalnem festivalu hitrosti na Otoku predstavilo veliko število cestnih super športnikov. Preverite dogajanje v gibljivih slikah.
2. julij 2017
Z RR Sport SVR v Goodwoodu po dveh kolesih
Izkušeni Terry Grant je za volanom enega najhitrejših športnih terencev, na festivalu hitrosti v Goodwoodu, pripravil pravo malo predstavo za gledalce.
1 / 133

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija