Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...

V Kaliforniji uničevali nove Mercedese
Protesti zaradi policijskega nasilja nad temnopoltimi, ki so se v zadnjih dneh razširili domala po vseh večjih mestih v ZDA, imajo za posledico tudi ropanje in namerno uničevanje trgovin. Pokažemo vam zgolj en kratek posnetek, kjer se je podivjana množica znesla nad razstavljenimi primerki v Mercedesovem prodajnem salonu v kalifornijskem Oaklandu.
Besedilo: Peter Pirkovič
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Jože
Koliko škode lahko naredi en policist s kratko pametjo, ko misli, da je velik in faca (skupaj s kolegi, ki bi se morali ustrezno odzvati - že to je žalostno, da vklenjenega človeka 4 ne morejo normalno pridržati - posmeh) a pozabi na to, da, ko se narod v teh občutljivih časih dvigne, ne bo vreden več kot en kamen sredi ceste, ki ga lahko vsak brcne oz. če ga prepoznajo na cesti jih bo lahko skupil od nekoga iz zatirane manjšine - saj se bo vedno našel bodi si močnejši ali še bolj nor kot je sam z orožje v roki.
5.6.2020 12:18:16
klemens
Policist je morilec in vključno vsi, ki so zraven držali štango. Sodišče mora narediti svoje in jih poslati v dosmrtni zapor. Vseeno to ni opravičilo, za te vandale, da lahko uničujejo tujo lastnino. Tudi njih bi jaz zaprl in jim izstavil račun za povzročeno škodo.
5.6.2020 13:26:29
spartan
To ni nikakršno protestiranje, ampak nepotrebno uničevanje in vandalizem.
5.6.2020 14:55:46
RUNC
Tole plenjenje in razbijanje v ZDA je čisto isto, kot da bi pri nas med dokaj mirnim petkovim protestom kolesarjev prišla horda norcev in totalno razbila in izplenila Maximarket pod pretvezo, da protestirajo s kolesarji.
5.6.2020 15:50:15
klemens
Vedno se med protestniki znajdejo tudi kriminalci, ne morem jih drugače imenovati in seveda vrže slabo luč na vse, tudi na mirne protestnike. Se spomnim še hokejskih tekem Olimpija - Jesenice, ko je bilo pol LJ razbite, verjetno tudi Jesenic, če je bila gor tekma. Potem so začeli vse snemati in zadeve so se umirile. Enako velja za nogometne tekme.
5.6.2020 16:33:49
spartan
Slisim in berem tudi, da policija napada novinarje....to pa je ze zaskrbljujoce.
5.6.2020 22:38:07
© Copyright 1999-2019 Avtomanija