Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Lepota pločevine v znamenju kače in križa
AvtoBlog   |   8. Alfafest Brkini
Lepota pločevine v znamenju kače in križa
Bistrški Alfisti iz Ilirske Bistrice so uspešno izpeljali 8. mednarodno srečanje lastnikov in ljubiteljev vozil Alfa Romeo Alfafest Brkini.
Uredništvo
21. junij 2021 | 18:15:00

Tradicionalno se srečanje dogaja v Ilirski Bistrici in okolici po zavitih in atraktivnih cestah v osrčju Brkinov.

Korona ukrepi so bili zrahljani, zato ni bilo večjih ovir za izpeljavo pri Alfistih širom čez slovenske meje priljubljenega srečanja. Tokratni zbor je bil v vasi Hrušica na obrobju Brkinov. Prihodi 65 italjanskih lepotic in njihovih lastnikov ter težko pričakovane debate med prijatelji so čas poganjale veliko hitreje kot ponavadi.

Na panoramski vožnji čez Brkine je bil čas za vmesni postanek za spominsko fotografijo pri starem napajališču v Ilirski Bistrici in osvežitev s svetovno znanim sladoledom z več kot šestdeset letno tradicijo. Pot je vodila še na Prem, kjer stoji na hribu mogočni grad. Na Premu so z vodenim ogledom gradu poskrbeli tudi za kulturno izobraževalni del srečanja. V gradu so se malce tudi ohladili, saj so debeli grajski zidovi poskrbeli, da je vročina v veliki meri ostala zunaj. Po ogledu gradu se je karavana vrnila v Ilirsko Bistrico na Plac, kjer je udeležence čakalo odlično kosilo.

Uradni del srečanja se je zaključil s podelitvijo zahval udeležencem.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Vidim, da so prišli sami takšni, kateri lepo skrbijo za svoje lepotice. Bravo. Aichi, takšna rdeča Sprintka, kot je na fotki, se prodaja tudi na netu, pa ena oranžna, črna je prodana (bila je najcenejša), torej vsaj 4 res lepo ohranjene so v slo+ tvoja.
21.6.2021 19:30:32
Aichi
Pa Štremflove ne piozab
21.6.2021 21:15:25
MaStr
Fajn je bvo, vroče pa za pop***it!!
22.6.2021 11:10:46
tadejkrze
Čestitke! Super zgledajo
22.6.2021 11:18:00

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija