Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Noro! Slovenski iPhone preživel 2000 metrski padec
Damijan Cehner iz Aviofuna, eden najbolj znanih slovenskih aviatičarjev, ima na Silvestrovo zgodbo, ki spada med najbolj neverjetne letos na svetu.
Artur Švarc Damijan Cehner, Aviofun
31. december 2015 | 17:40:54

Potem ko so včeraj slovenski splet obkrožile njegove fotografije požara na Peci, potem ko je s svojim letalom letel mimo, je njegov iPhone 6, s katerim je te požara fotografije posnel, danes doživel in preživel 2000-metrski padec iz letala.

Medtem ko je mojster pilot segel po telefonu, ga je podtlak line na oknu dobesedno iztrgal skozi okno in poslal v skok brez padala. Začetnemu šoku, da so šli vsi podatki in kontakti v maloro, je sledil še večji - telefon se je še vedno zvonil in s pomočjo aplikacije Find my iPhone sta s sinom po uri telefon našla v gozdovih Strojne med Libeličami in Prevaljami. Telefon je medtem, ko ga je Damijan lovil, celo uspel fotografirati svoj odhod na prostost in udinjanje mami gravitaciji. 

Damijan nam je povedal, da ga je najprej stisnilo, da je izgubil vse podatke in tudi, da je upal, da ne bi komu priletel na glavo, potem pa je podobno kot takrat, ko odmetava padalce, svoje ultralahko letalo Tecnam avtomatsko postavil na nos in pikiral kar 500 metrov, preden je pomislil, da to tako ali tako ne bo pomagalo in ga ne more uloviti. Kakorkoli, ena najbolj norih zgodb letos, ki bo zagotovo prišla na ušesa tudi Cupertinu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija