Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Boeing 747 za novo turnejo zasedbe Iron Maiden
Legendarna metal zasedba Iron Maiden zadnja leta na svojih turnejah uporablja svoje najeto letalo, ki je pravi magnet za dodatno promocijo. In nič drugače ne bo v prihodnosti.
Peter Pirkovič Iron Maiden
18. februar 2016 | 15:14:33

Če so se na zadnji turneji prevažali z Boeingom 757, so letos za novo turnejo The Book Of Souls World Tour od družbe Air Atlanta Icelandic najeli še večjo ptico z grbo (Boeinga 747), ki je včeraj zvečer, opremljena z napisi Iron Maiden in koncertnimi datumi, priletela iz Šarjaha (Arabski Emirati) v otoški Cardiff. Turneja se prihodnji teden začne v Ft. Lauderdale na Floridi.

Ed Force One bo njihovo prevozno sredstvo na svetovni turneji, ki ima kar dolg spisek mest, kjer bodo legendarna zasedba nastopala. Žal pa tega letala ne bomo videli na na nam bližnjem tržaškem letališču Ronchi (26.julija koncert v Trstu), saj bodo po švedskem nastopu (17.junija) v Gothenburgu presedlali na avtobuse in tovornjake.

V glavni vlogi vseh poletov bo pevec Bruce Dickinson, ki mu je letenje tako rekoč druga služba že vse od zgodnjih devetdesetih prejšnjega stoletja. Poleg tega, da opravlja čarterske polete za Astraeus Airlines, je zadnjih nekaj mesecih večkrat letel z Boeingom 747 ministrstva za obrambo, ko je iz Afganistana v Anglijo prevažal vojake. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija