Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Air Serbia z Airbusom A330 5-krat tedensko v New York
V Sloveniji je direktna letalska povezava z ZDA že dolgoletna želja, medtem ko Srbi svojo uresničujejo že prihodnji mesec.
Peter Pirkovič Novosti RS
12. maj 2016 | 11:36:14

Namreč, v ta namen je včeraj na beograjskem letališču Nikola Tesla pristal Airbus A330, ki bo petkrat tedensko povezoval Beograd z New Yorkom. Letalo ni novo, ampak gre za dolgoročni najem od indijske družbe Jet Aiways. Še prej bodo pri Air Serbia poskrbeli za popolno zunanjo in notranjo preobrazbo (254 sedežev, od tega 18 sedežev poslovnega razreda), a bodo to nalogo prepustili mojstrom v Abu Dhabiju prvič pa proti New Yorku poletijo 23.junija. Kot pravijo odgovorni pri Air Serbia imajo do sedaj prodanih že 11 tisoč letalskih kart in pričakujejo, da bo ta redna letalska linija postala dobičkonosna po dveh letih. Dodajajo še, da mesečno vzdrževanje tega letala stane okrog pol milijona dolarjev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija