Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Kako sta povezana Mercedes S in letalska družba Emirates
Nemški avtomobilski proizvajalec je leta 2014 povabil predstavnike Emiratesa v angleški Woburn Abbey na posebno oblikovalsko delavnico, tri leta kasneje pa je znano kako tesno sta povezana novi razred S in udobje prvega razreda v Boeingu 777-300ER.
Peter Pirkovič
17. november 2017 | 11:10:49

Udobje in prestiž novega Mercedesa S je bil nekakšen navdih, da so pri dubajski letalski družbi začeli razmišljati v podobni smeri. Nastala je razkošna 213 cm dolga kabina za potnike prvega razreda, ki ponuja udoben sedež oziroma posteljo, posebno ambientalno osvetlitev, virtualno okno, daljnogled, minibar, 32-palčni TV z 2500 programi in dodaten multimedijski zaslon na dotik, kjer bo potnik na primer naročal hrano stevardesi, ki bo v času leta skrbela samo za njegovo kabino. Vse skupaj pa je podkrepljeno z izbiro prvovrstnih materialov.

Vse potnike prvega razreda (Boeing 777-300ER bo imel na voljo 6 takšnih kabin) bo do letala v Dubaju pripeljal Mercedes S, kar še daje k ponudbi letenja v prvem razredu še večjo težo prestižnosti. Prvi primerki Boeinga 777-300ER z novimi kabinami bodo od 1.decembra leteli iz Dubaja v Ženevo ali Bruselj, kasneje pa bodo tem dvem destinacijam dodali še druge svetovne prestolnice.

Posted by thedrive
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija