Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: motonovice
Honda Rebel CMX1100
26. november 2020
Pri japonskemu proizvajalcu so predstavili novo izdajo modela Rebel, z zmogljivejšim pogonskim agregatom, ki na slovenske ceste pripelje aprila prihodnje leto.
Prenova
21. november 2020
Motoristični oddelek Bavarcev je opozoril nase s korenito prenovo njihovega streetfighterja. V prvi vrsti poudarek namenjajo izgubi kilogramov in novemu pogonskemu agregatu.
Rekordi
6. november 2020
Nekdanji italijanski motociklistični as in monaški proizvajalec motornih koles, sta pred nekaj dnevi v velikem slogu obeležila 20. obletnico obstoja družbe Venturi. Na stezi letališča Châteauroux v Franciji so postavili kar 11 hitrostnih rekordov.
Ducati Multistrada V4
5. november 2020
Po številnih napovedih so pri Ducatiju včeraj dokončno razkrili novo generacijo njihovega športno-potovalnega motocikla, ki največji poudarek namenja štirivaljnemu motorju z oznako Granturismo. A to ni edini tehnološki napredek pri Multistradi.
Španija
31. oktober 2020
V teh dneh v prodajo pošiljajo prve primerke elektrognanega dvokolesnika MO eScooter 125.
Vigo
23. oktober 2020
V zadnjih izdihljajih letošnje motoristične sezone sem na kratko preskusil delovanje inovacije slovenskega startup podjetja Movalyse, ki ga preko svoje ponudbe promovira Zavarovalnica Sava.
Prenovljena linija BMW R-nineT
26. oktober 2020
Bavarci so za prihodnjo sezono napovedali prihod prenovljenih modelov z oznako R nineT. Osvežitev prinaša nekaj minimalnih sprememb na pogonski tehniki, udobju in opremi.
VW izbira kandidate
22. oktober 2020
Volkswagen v teh dneh opravlja različne pogovore s potencialnimi kupci za znamko Ducati, pišejo pri Reutersu.
Napoved
8. oktober 2020
Italijanski proizvajalec iz Bologne je pred nekaj dnevi zagnal serijsko proizvodnjo Multistrade z novim V4 motorjem. Uradna premiera je načrtovana za prihodnji teden, prvi primerki pa bodo Slovenijo obiskali že letos.
Vigobox - oglasno sporočilo
15. oktober 2020
Za razliko od avtomobilistične scene, kjer vsi proizvajalci stremijo k neizmerni intenzivnosti tehnoloških inovacij, je motociklizem še vedno precej svoboden in prvenstveno daje prednost užitku med vožnjo. A pri tem motoristi ne smemo pozabiti na varnost in v slučaju, ko se dejansko pripeti nezgoda, je lahko mala napravica Vigobox ključni faktor pri reševanju življenja.
Honda CRF1100 Africa Twin Adventure Sports
3. september 2020
Predstavljam še enega v vrsti izjemno zanimivih motociklov, ki je zadnja leta močno pridobival na priljubljenosti pri kupcih.
BMW S1000 XR
24. avgust 2020
Bavarski S1000 XR je motocikel, ki spada v tisti razred, za katerega se praviloma odločajo bolj izkušeni vozniki, ki na svojih vožnjah stavijo na dinamiko.
BMW S1000 XR
24. avgust 2020
Bavarski S1000 XR je motocikel, ki spada v tisti razred, za katerega se praviloma odločajo bolj izkušeni vozniki, ki na svojih vožnjah stavijo na dinamiko.
Ducati Streetfighter V4
15. avgust 2020
Najnovejši Ducati je motocikel, ki ga bodo znali krotiti le tisti najbolj izkušeni, saj se pri njem zdi, da moči nikoli ne zmanjka. A je navkljub temu izjemno uživaški.
Koncept
10. avgust 2020
Ruski oblikovalec Roman Dolzhenko je predstavil svoj novi koncept Mimic, electrični supermotor, ki minimalistično vodilo »manj je več« uteleša do popolnosti.
Partnerstvo
9. avgust 2020
Italijanski proizvajalec motociklov MV Agusta je za dobavitelja izpušnih sistemov za svoja prihodnja vozila izbral slovensko podjetje Akrapovič.
Novi ukrepi lokalne policije
7. avgust 2020
Italijanski mediji poročajo, da je policija v pokrajini Trentino, v samem osrčju Dolomitov, po uvedbi hitrostnih omejitev, z novim odlokom še bolj zaostrila pravila za motoriste.
V lovu za rekordom
17. julij 2020
Portugalec André Sousa si je zadal prav posebno nalogo. Z motorjem prevoziti tako rekoč vse kontinente tega sveta. Ne bi bil edini, če tega ne bi počel z legendo med Hondimi motorji. Z Monkeyjem.
3. julij 2020
Samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bodo asistenčni sistemi, ki jih poznamo v avtomobilih, v neki meri preselili tudi na dvokolesnike. Velik korak naprej na tem področju uvaja bavarski proizvajalec motociklov, ki bo svoje modele lahko opremil tudi z aktivnim tempomatom.
19. junij 2020
V tovarni v Bologni so pred nekaj dnevi začeli s proizvodnjo omejene serije petstotih primerkov Ducatija Superleggera V4.
1 / 294

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija