Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: motonovice
Prvi test
28. september 2021
Pri Ducatiju so italijanskemu novinarju za kratek čas ponudili v preskus prototipno različico Multistrade V4 Pikes Peak. Tehničnih podatkov mu še niso razkrili, a zdi se, da so spet ustvarili brutalno hiter dvokolesnik. Preverite video.
21. september 2021
Združenje evropskih motorističnih organizacij je pred tedni začela zbirati mnenja motoristov o morebitni prepovedi motorja z notranjim izgorevanjem, ki se obeta čez desetletje in pol. Zdaj so predstavili izsledke raziskave.
BMW R 1250 RT
6. september 2021
Bavarec ima v BMW-jevi zakladnici motociklov zelo močne korenine. Prvega so izdelali konec sedemdesetih prejšnjega stoletja, letos pa je na ceste zapeljal prenovljen in pripravljen za nove izzive.
BMW R18 First Edition
6. avgust 2021
Ko so leta 1992 snemali drugi del Terminatorja, so Arnoldu Schwarzeneggerju v roke dali Harley-Davidsona Fat Boyja. Ta poteza je ameriškemu proizvajalcu prinesla najboljšo reklamo vseh časov. Nekaj takšnega zdaj potrebuje tudi bavarski R18, s katerim so se pri BMW-ju ponovno znašli v razredu klasičnih potovalnikov.
Z BMW-jem R1250 GS Adventure na izlet
1. avgust 2021
Pred časom se z motorjem ustavim v Kobaridu in čisto po naključju srečam Miho Šaleharja. Rojen radijec, ki prosti čas preživlja v svojem drugem domu. V najbolj zahodni vasi v Sloveniji. V Robidišču.
KTM
27. julij 2021
Novi motocikel KTM so kupci dobesedno razgrabili. Model RC 8C je bil razprodan v manj kot petih minutah.
Električni BMW CE 04
11. julij 2021
Bavarci so po velikanskih ledvičkah na seriji 4 zdaj poskrbeli za nov oblikovni šok. Čez nekaj mesecev v prodajo pošljejo električni skuter, katerega oblika je zares nenavadno drzna.
Ducati Multistrada V4 S
28. junij 2021
Pri Ducatiju se brez dvoma čuti vpliv nemških lastnikov, kar zelo dobro vpliva na razvoj. Multistrada V4 S je odličen dokaz, da se v enem izdelku lahko združi nabrušena pogonska tehnika, napredna tehnologija in potovalno udobje.
Varnost na cestah
11. maj 2021
Ker se je v zadnjem času v Španijo močno povečalo število prometnih nesreč, katerih povzročitelji so motoristi, se je tamkajšnji generalni direktorat za promet pred časom odločil uvesti nov tip prometnih znakov.
Suzuki Hayabusa
6. maj 2021
Akrapovič je predstavil svoj novi izpušni sistem za najnovejšo različico Suzukijeve Hayabuse, legende med motocikli.
KTM
14. april 2021
KTM je pred nedavnim predstavil omejeno serijo motocikla 1290 Super Duke RR. Povpraševanje je bilo nepričakovano visoko.
Segway Apex H2
7. april 2021
Segwaya se spominjamo predvsem po piflarskem vozilu na dveh kolesih, pod novimi lastniki pa se nadaljuje evolucija.
Jubilej
9. marec 2021
Kupcem so ob jubileju pripravili posebno ponudbo.
Suzuki
5. februar 2021
Suzuki je predstavil tretjo generacijo najhitrejšega serijsko proizvajanega motocikla.
Odločitev
27. januar 2021
Kot pravijo je prišel čas streznitve, zato je njihova prihodnost predstavljanja novih produktov bolj ali manj samo še digitalna.
Sodelovanja
19. december 2020
Oglasili so pri mojstri izdelovanja izpušnih sistemov, ki napovedujejo, da so skupaj z Ducatijem razvili nov izpuh ta športni potovalni motocikel.
Posebna serija - Ducati Diavel 1260 Lamborghini
3. december 2020
Italijanska motociklistična znamka je skupaj z Lamborghinijem pripravila posebno serijo Diavela 1260, ki bo štela le 630 primerkov.
Isle of Man TT
1. december 2020
Motociklistična dirka po znanem otoku v irskem morju je ponovno odpovedana. Tako kot letos tudi prihodnje leto zaradi vpliva Covid-19.
Honda Rebel CMX1100
26. november 2020
Pri japonskemu proizvajalcu so predstavili novo izdajo modela Rebel, z zmogljivejšim pogonskim agregatom, ki na slovenske ceste pripelje aprila prihodnje leto.
Prenova
21. november 2020
Motoristični oddelek Bavarcev je opozoril nase s korenito prenovo njihovega streetfighterja. V prvi vrsti poudarek namenjajo izgubi kilogramov in novemu pogonskemu agregatu.
1 / 294

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija