Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Grobnik bo ta vikend obarvan v Ducatijeve barve
V soboto ali nedeljo se velja zapeljati do nam bližnjega dirkališča Grobnik, saj bo tam potekala Ducatijeva prireditev.
Goran Lavrenčak Ducati
19. maj 2016 | 12:39:38

Organizatorji, italijanski, hrvaški, srbski in slovenski AS Domžale, ki imajo tudi močno podporo tovarne, pravijo, da bodo postregli z bogatim naborom predstavitvenih motociklov, organizirane bodo vožnje po stezi in izven nje (tako dirkaške kot tiste turistične), italijanski Rosso Corsa na ogled pripelje svoj hospitality tovornjak, prav tako ne bo manjkalo lepih deklet, prisotnih pa bom tudi nekaj pomembnežev. Na obisk prihaja 2-kratni svetovni prvak Manuel Poggiali, ki bo v vlogi inštruktorja, poleg njega pa bo nasvete dirkačem delil še Dario Marchetti (vodja DRE, zmagovalec Daytone in evropski prvak).

Kot smo že zapisali bodo po dirkališču oba dneva potekale trening vožnje in vsako popoldne tudi dirke po kategorijah. Cena za en dan dirkališča znaša v predprodaji 125 EUR in vključuje transponder in po želji tudi dirko. (redna dnevna cena sicer znaša 150 EUR). Predplačila pobiramo v salonu AS Domžale Moto center (Janez Nahtigal 051-379-920 , janez.nahtigal@ascenter.si ), lahko pa znesek nakažete tudi neposredno na račun Rosso Corsa.

Vremenarji napovedujejo, da vreme bojda bo, zato se splača zaviti proti Grobniku in preveriti vzdušje.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija