Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
motonovice   |   BMW Active Hybrid e-bike
Kolesarjenje po BMW-jevo
BMW je za ljubitelje manj napornega kolesarstva pripravil e-kolo z novim sistemom pomoči pri vožnji.
Marko Hanželič
12. oktober 2017 | 9:51:45

BMW Active Hybrid e-bike na eni strani ponuja sofisticirano tehniko, na drugi pa očem prijazno obliko in lahkotnost vožnje, saj je okvir v celoti izdelan iz aluminija. Električni motor zmore 250 W moči, s pomočjo baterije zmogljivosti 502 Wh pa je ob pomoči elektro pogona mogoče prevoziti 100 kilometrov.

Kolesarju so na voljo štirje načini pomoči, od Eco (+50%) do Turbo (+275%), najvišja hitrost pa je omejena na 25 km/h. Prisotnost elektrike seveda sovpada z uporabo USB-vmesnika, na voljo pa je tudi blutooth povezava, ki omogoča "parjenje" s pametnimi mobilniki.

Kolo je sicer na voljo v Frozen Black črni in Arctic Silver srebrni barvi, za ustrezno nočno osvetlitev pa skrbi LED-svetilka, vgrajena v ohišje, zasnova kolesa pa naj bi zagotavljala maksimalno stabilnost pri vožnji. Še cena - 3800 evrov, kolo pa je mogoče dobiti pri izbranih prodajalcih BMW-jev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija