Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
motonovice   |   Od danes do nedelje
Akrapovičevi izdelki na motociklističnem salonu v Milanu
Vodilni proizvajalec visoko zmogljivih izpušnih sistemov za motocikle predstavlja povsem nove izdelke za drugo vgradnjo.
Uredništvo Akrapovič
9. november 2017 | 7:56:24

Ti so vezani na motocikle BMW F 850 GS, Kawasaki Ninja H2 SX, Kawasaki Z900RS in Piaggio MP3 500 obenem pa predstavljajo prvi izpušni sistem za motocikle znamke Kymco. Poleg teh izpušnih sistemov so na ogled tudi številni drugi artikli iz Akrapovičevega kataloga, kar nazorno kaže, da ima podjetje izredno široko ponudbo izdelkov, ki jih odlikuje mojstrska izdelava.

Podjetje daje obiskovalcem priložnost, da izkusijo novo dimenzijo. Na njegovem razstavnem prostoru je mogoče veliko videti, občutiti in slišati, kar so obiskovalci že dodobra izkoristili in preizkusili interaktivne vsebine, s katerimi so se popolnoma potopili v Akrapovičev svet. V posebni sobi (Experience Room) se lahko prepustijo zvoku, obliki in mojstrstvu Akrapovičevih izdelkov, mnogi pa so že preizkusili tudi Akrapovičev Sound Chair in se predali edinstvenim tonom Akrapovičevega izpuha.

Na razstavnem prostoru so na ogled tudi dirkalniki, ki ponazarjajo Akrapovičevo močno povezanost z dirkaškim svetom. Razstavljeni so motocikli iz sveta MotoGP, MXGP in Moto3, opremljeni z Akrapovičevimi izpušnimi sistemi. Nekateri med njimi so letos zmagali na dirkah za veliko nagrado in osvojili naziv svetovnega prvaka, zbirka strojev z najvišjih ravni motociklističnega dirkanja pa potrjuje, da Akrapovičevim izdelkom vsekakor zaupajo tudi prvaki.

Letošnji salon EICMA – poznan tudi kot milanski motociklistični salon – poteka od četrtka, 9. novembra, do nedelje, 12. novembra, na milanskem razstavišču Fiera Milano. Akrapovičev razstavni prostor je odprt vsak dan salona, na njem pa je na razpolago tudi izkušeno osebje, ki z veseljem odgovarja na morebitna vprašanja obiskovalcev. Med salonom bo razstavni prostor obiskalo tudi več posebnih gostov iz dirkaškega sveta.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
skrivo
Umetnine! Če nas je malo, še ne pomeni, da Slovenci ne moremo biti v nečem najboljši, najboljši na svetu! Na srečo Akrapovič ni edini! Najboljši vizionarsko-razvojni inženirji ne rabijo državne pomoči naših butalskih politikov, rabijo le to da jih butalski politiki ne ovirajo. Vedno pa drži nekaj: Če si najboljši, si "velik"!
9.11.2017 13:19:08

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija