Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Retro Akrapovič izpuh za Kawasaki Z900RS
Lastniki tega zanimivega motocikla si lahko po novem omislijo izpušni sistem Slip-On Line iz titana, ki ima klasično retro dirkaško obliko, slednja pa se idealno ujema s podobo motocikla.
Uredništvo Akrapovič
18. november 2017 | 10:23:39

Izpuh se odlično prilega linijam Kawasakija Z900RS, njegova moderna in elegantna oblika pa je posodobljena različica klasičnega dušilca. Izdelan je iz lahkega visoko odpornega titana, prevlečenega s črnim premazom, njegova samozavestna podoba pa se izvrstno ujema z naravo motocikla. Ponuja idealno nadgradnjo, ki Kawasaki Z900RS jasno loči od tekmecev.

Končno podobo izpušnega sistema Slip-On Line zaokroža aluminijasta kapa, ki daje celotnemu dušilcu posebno noto in se idealno sklada s klasičnim retro slogom motocikla. Ima homologacijo ES/ECE in je preprost za montažo, ki ne zahteva dodatnih nastavitev elektronske krmilne enote. Omogoča hitro nadgradnjo, s katero se izboljša zmogljivost motocikla, ki pa jo lahko še dodatno povečamo z opcijskim kolektorjem, ki izboljša moč in navor ter poskrbi za globlji zvok.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija