Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
motonovice   |   Ducati Monster 1200 25 Anniversario
Posebna serija za visoko obletnico
Ducatijev nagec je star četrt stoletja in temu primerno so Italijani mejnik obeležili s 500 primerki za uživače in zbiratelje. Zagotovo se bo katerih od teh znašel tudi na slovenskih cestah.
Peter Pirkovič
28. junij 2018 | 10:09:08

Tehnično se Monster v izvedbi 25° Anniversario od svojega klasičnega brata ne razlikuje, saj ga poganja zmogljiv 108-kilovatni motor, a na njegovo posebnost bodo opozarjali številni dodatki. Med drugim bo ta opremljen s posebno ploščico na kateri bo zaporedna številka motocikla, italijanska trobojnica bo krasila posodo za gorivo in zadnji del dvokolesnika, na seznam dodatkov pa so dodana še Marchesinijeva platišča in Ohlinsonovo vzmetenje. Če klasični Monster 1200 stane slabih 16 tisočakov, gre pričakovati, da bo posebna serija doživela konkreten preskok v ceni, ki je Italijani še niso razkrili. Andrea Dovizioso pa ima tokrat le promocijsko vlogo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija