Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
motonovice   |   Korenite spremembe pri Američanih
To je bodoči potovalni enduro Harley-Davidsona
Nova petletna strategija, ki so jo Američani predstavili pred kratkim, med drugim vsebuje tudi popolno presenečenje. Leta 2020 v prodajne salone pošljejo povsem nov 1250-kubični cestno-potovalni motocikel Pan America.
Peter Pirkovič Harley-Davidson
31. julij 2018 | 13:41:34

Trenutno je na voljo le ena fotografija motocikla, ki bo čez dve leti naprodaj po vsem svetu, za zdaj pa je znano zgolj to, da je grajen na novi modularni platformi, kjer nastajajo tudi drugi motorji (menda bo leta 2022 na voljo tudi manjša in šibkejša izvedba Pan Americe) in da bo za pogon skrbel 1250-kubični agregat. 

Poslovna 5-letna strategija obenem zajema razvoj novih tehnologij, več udejstvovanja na azijskem trgu in predstavitev električnega motocikla LiveWire, kateri bo pred kupce zapeljal avgusta prihodnje leto. Več o načrtih v pripetem videoposnetku.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Imajo kar težave, več kot očitne. Prodaja jim slabo gre, cene visoke.
31.7.2018 14:03:11

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija