Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Honda z legendarnim Monkeyjem in novimi znižanimi cenami
Motoristična sezona je v zadnjih izdihljajih, zato je prav zdaj morda čas za lovce na popuste. Obisk Hondinega salona motociklov v Trzinu bo morda postregel še z nekaj dodatnimi novostmi.
Peter Pirkovič Honda
7. september 2018 | 12:07:11

Zagotovo največja novost zadnjega meseca bo legendarna ikona iz šestdesetih prejšnjega stoletja, ki je dobila nov videz, čeprav osnova ostaja enaka. Pri modelu Monkey so vse komponente dovolj  kakovostne in moderne, izpostaviti pa velja obrnjene USD vilice, LCD zaslon, sodoben ABS in vsa svetila v LED tehnologiji. Njegov preizkušen 4-taktni agregat je zmogljiv in obenem rekorder v majhni porabi, saj naj bi na 100 km potrošil le liter in pol bencinskega soka. Monkey je lahko priročen tudi za potovanja z avtodomom, saj z vsemi tekočinami in pripravljen za vožnjo tehta le 107 kg, z bogato odmerjenim sedežem, prostornostjo in ceno 4.190€ ponuja presenetljivo zabavo za vse vožnje željne motoriste.

Druga zanimiva novost je Hondin 300-kubičen skuter Forza. Popolnoma prenovljena prinaša nekaj prihranka na teži (12 kg), bogata oprema vključuje tudi električno nastavljiv vizir, brezkontaktni ključ Smart Key, izredno dodelano armaturno ploščo in vsa svetila v LED tehnologiji. Za varnost pri pospeševanju skrbi po novem tudi sistem proti zdrsu zadnjega kolesa Honda Selectable Torque Control (HSTC), ki ga je možno izklopiti. Forza 300 si deli nadvse moderen agregat z legendarnim hišnim modelom SH300i, 18,5 kilovatov moči pa bo dovolj, da od 0-200m pospešuje 11 sekund in doseže najvišjo hitrost 129 km/h. Nižja je poraba goriva, ki znaša le 3,2 litra na 100 km, 11,5-litrska posoda za gorivo pa ob zmerni vožnji omogoča več kot 350 km dosega. Omeniti velja, da se pod sedežem nahaja prostor za dve integralni čeladi, priročen predal, z možnostjo zaklepanja, pred voznikom skriva 12V vtičnico, visoko postavljen vizir pa poskrbi za dobro vetrno zaščito. Cena? 5.890€.

Kot že omenjeno, pri Hondi v svoj trzinski salon vabijo tudi zaradi dejstva, ker so ob koncu sezone prilagodili cenik celotne palete motociklov, zato je zdaj morda pravi čas za nakup. Več izveste tudi s klikom na povezavo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija