Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ducatijev V4 Streetfighter s slovenskim pridihom
Ducatijev V4 Streetfighter s slovenskim pridihom
Italijani napovedujejo premiero novega cestnega bojevnika, katerega osnova izhaja iz modela Panigale V4.
Peter Pirkovič Ducati
14. junij 2019 | 10:09:36

Obdan z zelo drznimi in ostrimi linijami, za katere so poskrbeli v Centro stile Ducati, je V4 Streetfighter opremljen z znanim 1100-kubičnim Desmosedeci Stradale (moč okrog 215 konjev), dodatno pa je nanj nameščeno široko krmilo, ki ima nekoliko višjo pozicijo. Za zdaj ima motocikel še vedno pečat prototipnega primerka, a bo zadeva kmalu postala nared za prvo javno premiero.

»Streetfighter V4 bo ena od zvezd v letu 2020," je izjavil Claudio Domenicali, šef Ducatija in dodal, da bo to najzmogljivejši Streetfighter, ki je bil kdajkoli izdelan. 

Iz fotografij je razvidno, da so pri razvoju tega motocikla tesno sodelovali tudi slovenski mojstri iz podjetja Akrapovič. Prvi resnejši stik s tem motorjem bo jeseni na salonu v Milanu, še pred tem pa se z njim najverjetneje pojavijo na gorsko-hitrostni dirki Pikes Peak.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija