Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Več kot 20 milijonov evrov v kratkem času
motonovice   |   Z omejenimi serijami do hitrega zaslužka
Več kot 20 milijonov evrov v kratkem času
MV Agusta je v motociklističnem svetu na podobnem nivoju kot na primer švedski Koenigsegg. Vrhunski motocikli italijanskega porekla za pregrešno drago ceno. Sploh če gre za omejeno serijo.
Peter Pirkovič
22. julij 2019 | 9:46:53

Italijani so pred dnevi sporočili, da je vseh šeststo primerkov Brutale Serie Oro in Superveloce 800 Serie Oro razprodanih. In to v zelo kratkem času. Za prvi model so postavili ceno 28 tisočakov, za drugega pa 43 tisoč evrov. In kaj je njih tako zelo posebnega?

Brutale 1000 Serie Oro je verjetno eden izmed bolj drzno oblikovanih »nagcev« in je hkrati tudi eden najhitrejših v svojem razredu. Poganja ga tisoč kubični stroj z 208 konjskimi močmi, ki je tesno povezan z dirkaškim strojem z oznako F4 RC in kot tak brez težav zmore dvokolesnika tudi preko 300 km/h. Superveloce 800 Serie Oro ima izrazito klasičen videz, ki spominja na slavno zapuščino MV Agusta. Opremljen 800-kubičnim motorjem in 6-stopenjskim menjalnikom, hkrati pa ta vključuje tudi številne napredne tehnologije, vključno z armaturno TFT ploščo ter najsodobnejšo elektroniko.

Malo osnovne matematike pokaže, da so v nekaj dneh uspeli od kupcev zbrati več kot 21 milijonov evrov, kar ni tako zelo malo za butičnega motociklističnega proizvajalca. To je še en dokaz, da se z dobrim marketingom lahko precej dobro zasluži. Nenazadnje, niso edini. Takšnih omejenih serij, za zbiratelje, je na trgu ogromno.   

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
To babo , ki seksa z motorjem, dobiš zraven ali...?
22.7.2019 21:51:30
2fast4y
Baba je všteta v ceni....
23.7.2019 8:59:47

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija