Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
S tem motorjem bo v dveh letih prevozil ves svet
motonovice   |   V lovu za rekordom
S tem motorjem bo v dveh letih prevozil ves svet
Portugalec André Sousa si je zadal prav posebno nalogo. Z motorjem prevoziti tako rekoč vse kontinente tega sveta. Ne bi bil edini, če tega ne bi počel z legendo med Hondimi motorji. Z Monkeyjem.
Peter Pirkovič
17. julij 2020 | 11:31:00

Pravzaprav se želi z njim vpisati v Guinnessovo knjigo rekordov, ker tega še nihče ni osvojil. Sousa je na pot krenil pred nekaj dnevi, v naslednjih dveh letih pa ga čaka zahtevna in doživetij polna (obisk 50 držav) dolga pot, ki je ocenjena na okrog 60 tisoč kilometrov. Kot že omenjeno, možakar je za svoj podvig izbral najmanjšo Hondo v ponudbi. V njegovem primeru je Monkey, s125-kubični štiritaktnim motorjem, ki razvija vsega slabih 7 kilovatov moči, malce prilagojen zaradi dodatne obtežitve in zahtevnosti vozne podlage. Kje bo potekala njegova začrtana pot, preverite v spodnji grafiki.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija