Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...

MV Agusta odslej z Akrapovičevim izpušnim sistemom

Partnerstvo

Partnerstvo - MV Agusta odslej z Akrapovičevim izpušnim sistemom
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
10.8.2020 7:51:00

Italijanski proizvajalec motociklov MV Agusta je za dobavitelja izpušnih sistemov za svoja prihodnja vozila izbral slovensko podjetje Akrapovič.

Urša Prosenjak

Priznani slovenski proizvajalec bo izpušni sistem razvil ekskluzivno za modele MV Agusta, deležno pa ga bo še nedoločeno število motornih koles.

 »Zvok je del izkušnje z MV Agusta. Je ključni element našega stila, zato smo nanj posebno pozorni. Naši tri- in štirivaljni modeli imajo edinstvene osebnosti in trudimo se dodati ustrezno dih jemajoč zvok,« je pojasnil Timur Sardarov, direktor podjetja MV Agusta Motor.

»Naše partnerstvo presega videz in zvok, gre za vrhunsko tehnologijo, zmogljivost in kvaliteto. Imamo podoben pristop k odličnosti, pristajamo le na najboljše.«

Podjetji še nista razkrili podrobnosti o modelih motociklov niti o izpušnem sistemu, toda pričakujemo lahko, da bodo udeležena ogljikova vlakna in titan.

Tehnični podatki
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2021 Avtomanija