Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Dva Ducatijeva posebneža prihajata tudi v Slovenijo
motonovice   |   Posebna serija - Ducati Diavel 1260 Lamborghini
Dva Ducatijeva posebneža prihajata tudi v Slovenijo
Italijanska motociklistična znamka je skupaj z Lamborghinijem pripravila posebno serijo Diavela 1260, ki bo štela le 630 primerkov.
Peter Pirkovič Ducati
3. december 2020 | 11:38:00

Se še spomnite izjemno ekskluzivnega Lamborghinijevega dragulja Sian, ki je nastal v počastitev znamke, rojene v letu 1963? Tega so predstavili na lanskem sejmu v Frankfurtu in že takrat napovedali, da so 63 kupcev zanj, ki bodo odšteli več kot 3 milijone evrov, že našli. Zdaj, dobro leto zatem so se povezali z Ducatijem, ki je pod isto lastniško streho in s skupnimi močmi na trg poslali omejeno serijo Diavela 1260. Ta ima enako barvo kot Lamborgini Sian, kovana platišča in kopico sestavnih delov iz ogljikovih vlaken. Tehnično ostaja nespremenjen.

Omejena serija bo štela 630 primerkov, dva pa sta namenjena v Slovenijo. Iz AS Domžale sporočajo, da je cena zanj na evropski ravni postavljena na 31.990€, z vključenim DDV-jem, a se bo ta v začetku leta spet spremenila (nova davčna zakonodaja). Zapisali so, da je zanj že zanimanje in da morda ne bosta prav dolgo na ogled v prodajnem salonu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija