Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
 BMW Motorrad se odpoveduje klasičnim salonom
motonovice   |   Odločitev
BMW Motorrad se odpoveduje klasičnim salonom
Kot pravijo je prišel čas streznitve, zato je njihova prihodnost predstavljanja novih produktov bolj ali manj samo še digitalna.
Peter Pirkovič BMW
28. januar 2021 | 7:10:00

To v praksi pomeni, da se motociklističnih salonov tipa EICMA v Milanu ali Intermot v Kolnu, v prihodnje ne bodo več udeleževali, kar je zagotovo prvi resen signal, da bi tako velike prireditve čez čas povsem zamrle. Bavarcem bo v prihodnje zagotovo sledila še katera druga znamka, saj se nenazadnje vsi soočajo z rezanjem marketinških proračunov (vložek denarja v takšne velike salone je vsako leto predstavljal velik finančni zalogaj), to pa rojeva povsem nove strategije. Kot so napovedali bodo vse novosti v prihodnje še naprej predstavljali le na digitalen način, preko različnih spletnih kanalov, ne bodo pa se odpovedali lokalnim promocijskim dogodkom. Ti so mnogo cenejši in vključujejo pristnejši stik s potencialnimi kupci, saj jim, za razliko od velikih salonov, kjer motocikel obiskovalci lahko le vidijo, ponudijo testno vožnjo. Efekt je v takem primeru precej večji.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Ja, kriza je. Avtohisa Kolmanic recimo je v MB-ju sla v stecaj. Hudo je.
28.1.2021 22:58:50

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija