Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
elektro   |   Tesla
Z glasno glasbo nad vlomilce
Za Tesle vemo, da so praktično računalniki s kolesi in da se njihova duša nadgrajuje samodejno preko interneta.
Artur Švarc
15. februar 2019 | 3:49:00

Od naknadno dodanih opcij samodejne vožnje do življenjsko pomembnih bonbončkov (če temu lahko tako rečemo), kot je simulacija »spuščanja golobčkov« potnikov v avtomobilih. Najnovejši update, ki je prišel ta teden, je dodal Sentry Mode.

Sentry Mode je alarmni sistem z očmi in pametjo – avto zaznava situacije, ki ga ogrožajo in ustrezno ukrepa. S pomočjo kamer opazuje okolico in zna celo udariti nazaj.

Če se zgodi kaj takega, da se nekdo nasloni na avto, se prižge opozorilo na osrednjem zaslonu, da naj se to neha in da ga avto opazuje. Če se vse skupaj spremeni v bolj agresiven pristop, recimo vlamljanje, se vklopi alarm in poveča svetloba na zaslonu. Poleg tega avto doda glasbo na končni stopnji glasnosti, da pritegne pozornost policije (in sosedov). Hkrati preko aplikacije opozori lastnika in hrani zadnjih 10 minut posnetkov dogajanja.

Update je najprej na voljo za Model 3, potem pa sledi še za Model X in Model S.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija