Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Seat Minimó za enostavnejšo vožnjo po mestu
Na svetovnem kongresu mobilnih komunikacij v Barceloni so Seatovci izkoristili priložnost in svetu prvič pokazali zanimivo vizijo prihodnosti urbane mobilnosti.
Uredništvo Seat
2. marec 2019 | 12:54:10

Študija Minimó je pravzaprav električni štirikolesnik, ki so ga razvili za premagovanje izzivov mestne vožnje, naraščajočih prometnih zastojev in pomanjkanja parkirnih mest. V dolžino meri 2,5 m, v širino pa 1,24 m in je dovolj kompaktno za vožnjo tudi v največji gneči na mestnih ulicah, prav tako pa ga je mogoče parkirati na najmanjša parkirna mesta.  Enojni žaromet spominja na motorno kolo, dizajn zadnjih luči pa izvira iz letalstva in poudarja sposobnosti vozila. Minimójev živahni dizajn izžareva tudi praktičnost. Vrata so asimetrična in jih je mogoče odpreti tudi, ko je na voljo zelo malo prostora. 

Čeprav natančnih podatkov ne razkrivajo, Španci pravijo, da Minimó z enim polnjenjem energijsko bogatega baterijskega paketa uporab¬nikom omogoča doseg nad 100 km.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija