Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
promet   |   Ne počnite tega
Ubila motoristko, ki je zadela dva avtomobila
Zgodilo se je v Houstonu v Teksasu, ko je voznica motornega kolesa podrsala dva avtomobila.
Artur Švarc
18. april 2019 | 8:15:44

Gospa je med vožnjo med kolono na dveh pasovih uspela podrsati dva avtomobila, kar pa je ni zmotilo in je odbrzela naprej. Voznika sta ustavila in poklicala policijo, tovrstno početje je v Teksasu kaznivo.

V tem času se je gospa z motorjem spet pripeljala mimo in voznica enega od avtomobilov, je skočila v svojo Hondo in začela zasledovati motoristko. Ko jo je prehitela, je izstopila iz avtomobila in jo skušala ustaviti, a ker motoristka tega ni storila, je ponovno začela z zasledovanjem.

Policija še ne ve, zakaj je motoristka nenadoma padla, lahko da jo je zadela voznica Honde, lahko pa da se je zvrnila sama, voznica Honde, ki je vozila tesno za njo, pa jo je potem hote ali nehote z motorjem vred potisnila v zid neke zgradbe. Motoristka je umrla na kraju nesreče.

Predstavniki policije so zgroženi. Lahko bi se končalo povsem drugače, če se voznica Honde ne bi odločila zasledovati motoristko, na avtomobilih so bile manjše poškodbe, prav tako sta si oba voznika zapomnila registrsko tablico.

Predstavnik sodnih oblasti v Teksasu, Sean Teare, dodaja: »Prav zaradi takih stvari ne smemo vzeti zakona v svoje roke. V vseh obzirih je imela voznica avtomobila zakon na svoji strani, poklicala je policijo in to je bilo dovolj. Tu se je njena obveznost končala. A ne bi smela zasledovati voznice motocikla, sploh pa ne na taki razdalji in pri taki hitrosti. To se preprosto ne sme.«

Voznici Honde zdaj grozi zaporna kazen zaradi nenaklepnega uboja, če bo to potrdila preiskava.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
klemens
Včeraj se vozim po Topniški, pred mano policijska octavia. pred octavio pa ford s-max. Voznik zavije v križišču levo na Vojkovo, kjer je prepovedano. Policista v octavii pa nič in se odpeljeta naprej. Nisem mogel verjet, da pred njihovimi očmi pride to takšnega prekrška onadva pa ne odreagirata. Mene bi pa zajebavali, če bi vozil s 5 metrov premajhno varnostno razdaljo na avtocesti. Včasih razumem, da se ljudem scufa, čeprav obsojam vsakršno nasilje.
18.4.2019 8:40:00
aichi
klasika
18.4.2019 8:57:29
Jon
...ker sta morda sla na kaksno drugo zadevo (pa se dve zadevi jiva ze cakata?). Morda sta sla na kaksno obravnavo na sodisce? Morda sta sla na PP,ker ju je poklical dezurni,da je prisel na zaslisanje kak osumljenec kaznivega dejanja,ki se ga tezko najde? Morda ju cakajo ze eno uro na prometni nesreci,kjer bi se voznika lahko sama zmenila,pa se pizdita vsakih 5min kje je policija,da jih cakata ze eno uro?? Potem pa naj obravnavata se tega vmes,kar jima vzame vsaj 10 minut...lahko je bit pameten ja...
18.4.2019 12:05:31

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija