Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
promet   |   ZDA
Pošlji pijanca po pijanca
Včasih promet piše zgodbe, po katerih bi lahko posneli film – najnovejša zgodba je iz New Jerseya.
Artur Švarc
29. maj 2019 | 2:47:51

V petek zjutraj je 21-letno Morgan Doran v Hackettstownu v New Jerseyu ustavila policija. Policisti so hitro zavohali vonj po alkoholu in so pač ukrepali, kakor morajo. Gospodično so odpeljali na hladno z obtožbami zaradi vožnje v pijanem stanju, vožnje pod vplivom na območju šole in malomarne vožnje.

Doranova je lahko s policije poklicala nekoga, da jo pobere in njena ideja ni bila ravno posrečena. 24-letni Sebastian Rehm je ponjo prišel čez dobro uro v prav tako vse prej kot treznem stanju.

Ko je sedel v čakalnici policijske postaje, je policist zavohal, da smrdi po pijači. Nič nenavadnega torej, da je tudi on končal podobno kot Doranova.

Policija je na koncu oba izpustila, ko je ponju končno prišel nekdo trezen. Vožnja pod vplivom – alkohola ali drog – je še vedno glavni vzrok smrti na ameriških cestah.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija