Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
promet   |   Nemčija
Kazni za neumikanje z reševalnega pasu
Na severu Nemčije v Šleziji tako že od lanskega februarja nemška na avtocesti kaznuje voznike, ki se nepravilno umaknejo z reševalnega pasu v primeru intervencije.
Artur Švarc
20. avgust 2019 | 9:46:27

Tako pri nas kot v Nemčiji je kazen 200 evrov, le da v Nemčiji policija to dejansko sankcionira. Po reševalnem pasu se zapeljejo z avtomobilom s kamero in fotoapartaom in zapišejo ter fotografirajo vse voznike, ki takrat, ko bi se morali umakniti na levo in desno stran vozišča, še vedno nekaj čarajo. Policija v okolici Ludwigsburga je tako pokasirala že več sto neprevidnih voznikov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Pr0ph3t
ni mi jasno zakaj naši policisti ob takšnih zastojih kot so bili julija in avgusta na AC od primorske proti LJ ne pošljejo vsaj enega policista motorista ali pa kakšno provido. Proračun bi lahko fanj napolnili s tujim denarjem + promet bi lepše stekel, ker so zastoji zaradi bedarij.
20.8.2019 21:44:57

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija