Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novosti
Premiera:. Audi SQ5 TDI
22. februar 2019
Čeprav je prodaja dizlov v Evropi pred nekaj leti dobila lažji udarec, še zdaleč niso rekli zadnje besede.
Koncepti: Peugeot 508 Sport Engineered
21. februar 2019
Peugeot s konceptom za Ženevo, ki je v osnovi 508, ki pa do stotice pospeši v samo 4,3 sekunde, napoveduje športnejšo različico.
Koncepti: Citroen Ami One
20. februar 2019
Pri Citroenu so za letošnjo Ženevo pripravili koncept z znanim imenom, a povsem novo osebnostjo.
Slovenska premiera: Fiat 500X
19. februar 2019
Povezuje ju ista platforma in isti rojstni kraj v italijanskem mestu Melfi, a zgodba se med njima v marsičem razlikuje. Zdaj v prenovljeni podobi med slovenske kupce prihaja tudi 500X, ki bo prepričeval z začetno ceno dobrih 17 tisočakov.
Predpremiera: SsangYong Korando C300
19. februar 2019
Po treh generacijah od 1982 naprej Korejci v Ženevi pripravljajo premiero nove generacije, ki se bo nehala poigravati z dizajnom.
Premiera: Ford Focus ST
18. februar 2019
Ford je danes uradno predstavil še najmočnejšo različico Focusa (za zdaj).
Slovenska premiera: Mercedes razred B
16. februar 2019
Razred B je doživel popolno prenovo, ki mu prinaša veliko nove tehnologije, napredne tehnike, udobja in temu primerno tudi višjo ceno. Za zdaj se ta začne pri 25 tisočakih, a bo kasneje z uvedbo še dveh šibkejših motorjev, ta še nekoliko nižja.
Slovenska premiera: Toyota RAV4
15. februar 2019
Letošnja Toyotina modelska ofenziva se je začela s priljubljenim terencem, ki kupcem zdaj predstavlja v peti generaciji. Vodilni možje priznavajo, da jim je popoln fokus hibridna pogonska tehnika, zato bi si želeli, da bi bilo v prihodnje sto odstotkov prodanih vozil opremljenih prav s to tehnologijo, ki ji Japonci posvečajo največ svojega časa.
Slovenska predpremiera: BMW X7
15. februar 2019
Na Pokljuki je v sklopu xDrive dogodka za sodelujoče prvič v Sloveniji na ogled tudi admiralska ladja X7.
Premiera: BMW X3 M in X4 M
13. februar 2019
To, da se razvijata nova člana družine M, smo izvedeli že lani na DTM-ovem dirkaškem vikendu na Nurburgringu. Takrat so pokazali dva zamaskirana modela, danes pa je čas za njuno uradno premiero.
Ni za nas: Toyota 86 British Green Limited
13. februar 2019
Na drugi strani zemeljske oble so Japonci Hači-Rokuju namenili posebno izdajo, odeto v British Racing Green zeleno barvo.
Prenova: Mitsubishi ASX
12. februar 2019
Mitsubishijev kompaktni križanec je šel skozi fazo prenove.
Mazda MX-5 30th Aniversary
8. februar 2019
Mazda MX-5 je stara 30 let, zato so na mesto premiere v Chichago pripeljali posebno izdajo ob 30-letnici, ki pa je praktično že prodana.
Prenova: Audi TT RS Coupe & Roadster
6. februar 2019
Kompaktni športni dvojec je doživel pomladitev pol leta po manj potentnih sotrpinih.
Prenova: VW Passat
6. februar 2019
Passat je v Evropi šel v svojo drugo fazo rahlo prenovo in izboljšano tehniko.
Slovenska premiera: Ford Focus Active
5. februar 2019
Pri Fordu verjamejo v zgodbo terenske šminke v obliki paketa Active, ki so ga namenili Fiesti, zdaj pa je te nadgradnje deležen tudi novi Focus. V izvedbi Active bo predstavljal petino celotne prodaje tega modela v Sloveniji.
RR Velar SVAutobiography Dynamic Edition
5. februar 2019
Land Rover je danes objavil prve fotografije nove zmogljive in luksuzne izdaje, ki je prve kilometre nabiral na slovenskih cestah. Na različnih lokacijah, tudi na Hrvaškem, je nastajal ves promocijski material.
Koncepti: VW Dune Buggy
1. februar 2019
Volkswagen za Ženevo pripravlja koncept legendarnega buggyja na novi električni filozofiji.
Update: Renault Clio
29. januar 2019
Renaultovci so odločili, da bodo postopoma odkrivali novega Clia. Na vrsti je najpomembnejši zunanji videz in nekaj uporabnih številk, ki se tičejo prostornosti.
Slovenska premiera: Audi Q3
25. januar 2019
Po osmih letih obstoja in eni vmesni prenovi je Audi Q3 naštel nekaj več kot 800 tisoč kupcev po vsem svetu. Od tega jih 2300 končalo na slovenskih cestah, samo lani 363, kar je bilo dovolj za prvo mesto med premijskimi konkurenti. Tiguanove, Qashqaijeve in Tucsonove prodajne številke so zanj vendarle nedosegljive.
1 / 253

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija