Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novosti
Slovenska premiera: Kia XCeed
17. oktober 2019
XCeed je novo Kijino orožje za katerega se bo v Sloveniji odločalo med 80 in 100 kupcev mesečno. Cena se začne pri slabih 18 tisočakih.
Premiera: Toyota Yaris
16. oktober 2019
Japonski proizvajalec je predstavil dolgo pričakovano četrto generacijo Yarisa, s katerim ponovno vstopajo v boj za okrepljene prodajne številke, kar pa bo vse prej kot lahka naloga. Novi Yaris na slovenske ceste predvidoma prihaja v drugi polovici prihodnjega leta.
Premiera: BMW Serija 2 Gran Coupe
16. oktober 2019
Bavarci so predstavili konkurenta Mercedesu CLA, ki je hkrati tudi na pol poti med limuzino Serije 1 in Serije 3.
Koncepti: Alfa Romeo Montreal Vision GT
15. oktober 2019
Milanska tovarna ima bogato dedišično zares lepih avtomobilov in mednje sodi tudi Montreal, ki bo prihodnje leto star pol stoletja.
Koncept: Toyota LQ
12. oktober 2019
Toyota je te dni predstavila nov koncept LQ, avto, ki z napredno tehnologijo ustvarja čustveno vez z voznikom. Gre za nadgradnjo že videne Toyote Concept-i, vozilo pa je opremljeno z možnostjo avtonomne vožnje četrte generacije in tehnologijo Yui, interaktivnim vmesnikom z umetno inteligenco, ki notranjost kabine prilagaja voznikovemu psihofizičnemu stanju.
Slovenska premiera: Volkswagen Passat
11. oktober 2019
Passat je doživel in preživel že veliko avtomobilskih zasukov na trgu. Tudi v času, ko se na trg iz leta v leto obrača proti novemu hitro rastočemu segmentu športnih terencev, Passat ostaja še vedno dovolj zanimiv in posledično priljubljen med kupci. Slovenci najraje izbiramo karavansko različico, hkrati pa preseneča podatek, da je Passat še vedno prva izbira, ko gre za uvoz rabljenega vozila.
Slovenska premiera: Mitsubishi ASX
10. oktober 2019
Mitsubshi je model ASX prvič pred kupce poslal leta 2010 in v vsem tem času globalno postal tretji najbolj prodajani model v paleti japonskega proizvajalca. V Sloveniji zaseda prvo mesto, s skupno 1354 prodanimi primerki v celotnem obdobju. V teh dneh slovenske ceste bogati že četrta prenovljena izdaja z izpiljenim videzom in novo pogonsko tehniko.
Premiera: BMW M8 Gran Coupe
9. oktober 2019
Pred nekaj meseci smo v Savudriji živo prvič od blizu spoznali novo serijo 8 Gran Coupe, zdaj pa nam Bavarci na ogled ponujajo ta isti avtomobil z oznako M.
Prenova: Toyota C-HR Crossover
2. oktober 2019
Nova Toyota C-HR 2020 sicer ni videti dramatično drugačna, bo pa nov model subkompaktnega križanca nekoliko posodobljen, glavna novost pa je 2,0-litrski hibrid Dynamic Force tudi za evropske kupce.
Premiera: BMW X5 M in X6 M
2. oktober 2019
Pri BMW-ju so razkrili podobo obeh športnih različic svojih SUV-jevskih modelov.
Slovenska premiera: Hyundai Ioniq
27. september 2019
Na slovenske ceste vozijo prvi primerki osveženega Ioniqa, ki se kupcem predstavlja v vseh treh različicah. V klasični hibridni, kot priključni hibrid in kot popolnoma električno vozilo. In prav slednja predstavlja večino prodaje v zadnjih nekaj mesecih.
Premiera: Audi RS Q3
26. september 2019
Pri oddelku Audi Sport nadaljujejo s serijo premier novih predstavnikov, ki ponosno nosijo oznako RS. Naslednji v vrsti sta brata Q3. Oznaka RS jima prinaša zmogljiv pogon, veliko užitkov in tudi visoko ceno.
Slovenska premiera: Mazda CX-30
21. september 2019
Na slovenski trg je pred nekaj dnevi zapeljal nov predstavnik Mazdinih športnih terencev, ki bo prevzel štafeto v prodajni paleti. Gre za nekakšno Trojko na steroidih oziroma nekoliko večji CX-3, ki bo letos prepričal okrog 150 novih kupcev, prihodnje leto pa skupno nekaj več kot petsto.
Koncepti: Vision Mercedes Simplex
16. september 2019
Pred 118 leti je Daimler predstavil Mercedes 35 PS, ki je pomenil prelomnico med obdobjem motoriziranih kočij in sodobnih avtomobilov.
Slo premiera:Ford Ranger Raptor in Focus ST
14. september 2019
Ranger Raptor je v prvi vrsti vozilo za piljenje Fordovega imidža. Je super terenski stroj, z veliko tehničnimi izboljšavami in navito tehniko. Brez, da bi ga v živo videli ali preskusili, ga je od aprila do danes naročilo že 59 Slovencev. Istočasno k nam vozijo tudi prvi primerki Focusa ST. Z dizelskim in bencinskim pogonom.
Slovenska premiera: Mitsubishi L200
13. september 2019
Mitsubishi L200 je v zadnjih nekaj letih precej pridobival na priljubljenosti med kupci, kar potrjuje dejstvo, da je bil ves čas, vsaj pri nas, na prodajni lestvici, takoj za Fordom Rangerjem. Zdaj se slovenskim kupcem predstavlja v popolnoma novi izdaji, kateri so Japonci namenili tudi nov motor.
Prvi kilometri: Fiat 500X Sport
12. september 2019
Do konca oktobra bodo pri Fiatu na večino evropskih trgov poslali novo različico modela 500X. Oznaka Sport v prvi vrsti prinaša izpiljen zunanji videz, nekaj več opreme, nadgrajeno podvozje in znan bencinski turbo motor.
Koncepti: Audi AI:Trail Quattro
11. september 2019
Najnovejši med Audijevimi koncepti je zares narejen za najbolj odročne kraje.
Koncepti: Mercedes Vision EQS
10. september 2019
Mercedes je v Frankfurtu predstavil koncept EQS z veliko zunanje svetlobe.
Premiera: Audi RS7 Spotback
10. september 2019
Audi je včeraj zvečer odkril obraz novega RS7 Sportback, ki ga danes v živo predstavlja obiskovalcem frankfurtskega avtomobilskega salona. Na voljo kupcem bo prihodnje leto.
1 / 262

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija