%> Prenova: Opel Antara - Pomladitev | Avtomanija - Najhitrejša avtomobilska stran
Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: Opel Antara
Pomladitev
Opel Antara bo v kratkem pred kupce zapeljala rahlo prenovljena.
Uredništvo Opel
22. november 2010 | 14:51:52

Poglavitne novosti prenove vozila so med pogonskimi sklopi, ki bodo ponudbo dopolnili konec letošnjega leta. Vsi izboljšani in posodobljeni motorji dosegajo merila sestave izpušnih plinov Euro 5. Postavljajo se z večjimi zmogljivostmi in manjšo porabo goriva ter manjšimi emisijami. Na novo razvita sta tudi ročni in samodejni šeststopenjski menjalnik, ki se postavljata z večjo učinkovitostjo in dinamičnostjo. Izpeljanko motorja z največjo močjo 120 kW (163 KM) si je mogoče omisliti s pogonom izključno spredaj ali na vsa kolesa in z ročnim, oziroma samodejnim šeststopenjskim menjalnikom. Motor z največjo močjo 135 kW (184 KM) je na voljo z ročnim ali samodejnim menjalnikom in izključno štirikolesnim pogonom. Posodobljena je tudi ponudba bencinskih motorjev. Štirivaljnik z delovno prostornino 2,4 litra doseže po novem 125 kW (170 KM), kar je 22 kW (30 KM) več. Na voljo je s pogonom spredaj ali na vsa kolesa, z ročnim, oziroma samodejnim menjalnikom.

Ko gre govora o oblikovnih prenovah velja omeniti novo masko motorja z izpostavljenim logotipom, posodobljene so zadnje luči in 19-palčna platišča, ki si jih je mogoče omisliti za doplačilo. Opel je Antari zvišal tudi raven udobja in varnosti. Del serijske ponudbe je po novem električna ročna zavora, pomoč pri speljevanju navkreber (Hill Assist System), kot tudi indikator primernosti prestavljanja navzgor, ki veča učinkovitost porabe goriva.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija